Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

A tudás nem pénz, hanem annak a használata az a pénz. :(

w0hgtwf3w

Hobby fórum !!!!   Vagy talán mégse.????

.

adamant

Hát hobbynak hobby de ha valaki a tudását osztogatni szeretné az akkor itt is megteheti de nem ezt látom... De lehet rosszúl látom :(

w0hgtwf3w

robroy007

tudsz képet feltenni a problémádról mert karakteresen nehéz elképzelni...

robokacsa

ma már sajna nem, mert nincs itt gépem amin van AC
majd holnap megmutatom mi az amitől megijedtem, és lehet Andrásnak lesz igaza a fa erezetével kapcsolatosan, bár a képen BMP-n nem látszik .

000000000

Mert egy leckével jár csak előrébb az utcáról bejött kezdőnél.
Kell két nap míg felkészül a sablon válasszal, meg kitalálja mennyit kérjen érte.

yb8iik8sz

Üdv, a most már végre normális mederbe folyó ArtCAM (így írják helyesen) topicban. Meg is próbálnék a fórum hasznára válni, ezért néhány karakterrel bővíteném is.

robokacsa@ Ez így nem fog menni. Bmp-t dobd ki és modellezd le.

mijaju@ Talán nem mellény és profizmus az olykor hőn áhított segítség elmaradásának az oka. Előfordul, hogy a kérdező – esetleg a kezdetleges tudásának köszönhetően - úgy gondolja, hogy problémája néhány kattintással megoldható. De ez nem mindig így van. A korrekt válasz viszont olyan hosszú lenne, amit még egy mellénytelennek se lenne kedve leírni.  
Valószínű, hogy nem hasztalan az alapokat valamilyen okításon magunkévá tenni.

adamant@ Szinte már mindenre van tutorial. Nem kerül pénzbe elolvasni vagy megnézni.

000000000

Ennek a beszólásodnak, „csak” az a hibája. Te, 5 ezer leckével vagy mögötte.  
Miért nem hívod fel a jövendőbeli oktatódat, hogy segítsen. Ha, te elindítani sem tudod a programot.  
De, lázításban, hantában kiváló vagy! Veheted, dicséretnek is.

Szerencsés „ember” vagy. Gazdag őseid voltak. Meg tudsz élni az örökségből. Nem a munkádból kell.
Sajnos, vannak, akik a munkájukból élnek.  
Csak, szólok, ha nem tudnád. Az általad preferált ArtCam tanfolyamért is fizetni kell.  
Ha jól tudom, többet, mint nálam.  
Az, előzőn biztosan többet fizettek a résztvevők.  
Igaz, az akkor is erősen baráti ár volt.  

000000000

Én, egyébként, nem vacakolnék vele. Készítenék egy koplett másikat, ha nem találok megfelelő alapot. Pláne, ha egyedit szeretnék.
Ennek a technikáját is tanuljuk az ArtCam tanfolyamon.  

De, szerintem, ezt, elméletileg te is tudod.  

besirkyjh

Szia  

Jol eltüntél egy :)

Nagyon hiányzik a témába vágo valos segitség , ha teheted figyelj rá !

besirkyjh

egy - nélkül  bocs

besirkyjh

Szia Danibá

Elhiszem hogy reagálnod kel de vajoában inkább az Art-ra lennének kiváncsiak .

Tudsz , akarsz benne segiteni ?
Tedd azt inkább !

000000000

"Az általad preferált ArtCam tanfolyamért is fizetni kell.  
Ha jól tudom, többet, mint nálam."

Ja, olcsó húsnak híg a leve.
Ezért mondtam, hogy az előadó ismerete nélkül, referenciák nélkül bármekkora összeg pénzkidobás az utazási költségen és szabadidő elvesztegetésen felül.
Itt is volt már X számú hozzászólása a "tanárúrnak", amiből látszik, lövése sincs a problémáról.
Itt nem lehet hivatkozni meghalt vagy éppen nem létező, de beteget jelentő szaktekintélyekre.
Egyszerűen válaszolni kellett volna egy tiszta világos műszaki kérdésre.
Na kb. ez zajlik a tanfolyamon, ja + van kivetítő, ha végképp nem megy, senkinek nem lesz ötlete a tanfolyamon, max. főznek egy pörkőőttet, oszt jóvan'.
Ha esetleg a pénzvisszafizetés szóba kerülne, akkor meg szólunk a múltkori bérnőnek, oszt rendezi a számlát.
Bár lehet az is beteget jelentett, nem nagy dolog amit csinál, oszt az ószeres ugrik fel az asztalra vetkőzni, hogy kompenzálja a hallgatókat ért kárt.

000000000

Mai napra ajánlom, ArtCam helyett!  

http://www.aqueductfishing.zoomshare.com/files/anifishbar.gif" border=0>