Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Ki kell, hogy javítsalak. Kitiltani lehet, ideiglenesen és véglegesen is.  
A többi úgy van kb. sajnos.

vg343kiu9

Megtudnád mondani melyik funkcióval?
Én csak felhasználó törlését látok.

vg343kiu9

Megvan, valóban lehet tiltani felhasználókat.
Bocsi befejeztem itt.

000000000

Azért nem látsz kitiltást. Mert nem alkalmazza az admin.  
A felhasználó, persze, sehol nem teheti.  
A fórum előző gazdája, többször alkalmazta mindkettőt.  
Sőt, a fórum jelenlegi gazdája is ki volt tiltva 2 hétig, anno.  
De, gondolom, te erre nem emlékezhetsz.  
Szóval a funkció, neked nem elérhető.
A moderátori jog is, csak a teljes fórumra adható.  
A moderátor joga funkciókra szeletelhető. Korlátozottan.  
De kiterjedésében nem.  
Én, is voltam moderátor, jó darabig. Szinte teljes joggal.  
De, kitiltási jogom nem volt. Csak a tulajnak.  

s7manbs8

Azt hogy itt mit lehet, meg mit nem, nem kel vele foglalkozni, az interneten bárki csinálhat egy saját honlapot és oda csak te teszel azt, amit akarsz, nem fog beleszólni senki, kialakítod a saját formádat, felteszed a munkáidat reklámjaidat bármit, és itt pedig a linkjét megadhatod, ahányszor akarod, nem kell foglalkozni hogy itt ki mit mond és meg van oldva.

000000000

Ha, nem pénzért csinálod, akkor orvasi eset vagy:((

000000000

Bocsi, most látom, már tudod.
Na, én is befejeztem.  

000000000

vg343kiu9

"De, gondolom, te erre nem emlékezhetsz. "
Ezen csak nevetni tudok :)
A kitiltást az admin menűben kerestem a saját egykori fórumomon.

000000000

Miért is a nevetés?

vg343kiu9

"De, gondolom, te erre nem emlékezhetsz. "  
Ez úgy hangzik mint az újonnan jöttek lenézése.
Amit linkeltem lejjebb fórumokat, azokat is szívesen olvassa az ember regisztráció nélkül.

Jozs

„Én azért vagyok itt hogy tanuljak és ismerkedjek. Fiatal fórumozó vagyok és ezen a területen kezdő ami nem szégyen.”

Nem, a kezdőség nem szégyen. Az a szégyen, amit itt művelsz.

000000000

Semmi, lenéző szándék, és tartalom nincs benne.  
Te, hogy mondanád másképp. Ha, feltételezed valakiről, hogy akkor nem volt itt?
Azért, nem tudja. Mint, ahogy írtad.  
Senkit, soha nem különböztettem meg, az szerint, hogy ki mikortól tag itt.  
Esetleg pozitívan, annyiból, hogy kicsit jobban figyeltem a kíváncsi kérdéseire.

Egy kivétel van. Amikor, azért regisztrál valaki, hogy verje a nyálát itt.  
De, ugye ez most nem forog fenn.  

Na, jó, tényleg abba hagyom, amíg a sok csűrés, csavarásból megint nem lesz valami.

000000000

Mit művelek?? Ezt komolyan kérdezed?? Olvass vissza, csak összefoglaltam a tényeket. Levontam a konzekvenciákat. Betettem egy mérlegbe és kidobta hogy Danibá vesztett. Rajtakaptuk hazugságon, rágalmazáson, csúsztatáson stb... És még én vagyok rossz? Mi a gond abba hogy erre azt mondom hogy a tag beteg?? Ez egy állapot, mejnen el orvoshoz/paphoz/varázslóhoz kiki igénye szerint és gyógyuljon meg, de addig ne rontsa itt a szinvonalat. Csak ez történt.

tfpk6pks3

Nem óhajtok e vitába bekapcsolódni. Eddigi fórumos "életem" során, úgy hiszem nem bántottam meg senkit (akarattal biztos nem) és főleg nem sértegettem. Segíteni, viszont sok embernek segítettem. Természetesen nekem is segítettek. Most viszont a fehérvári topik után itt is újabb titulusom van. Immáron "talpnyaló" is lettem (#5650) Semmi gond evvel. Nem adok mindenki véleményére. De mivel szeretem a hivatásom, gondoltam megnézem a szintén #5650 ben említett saját tervezéseket. Az ilyeneket mindig is becsültem. Csak annyit kérek, mondjátok meg merre találom őket, ne kelljen jó Isten tudja hány oldalon át keresnem.