Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok,

Azt tudott, hogy mennyibe kerül a tanfolyam és a szállás?

000000000

Csak ebben a topicban 21-szer hirdetett tanfolyamnak nem sikerült közölni az árát.
Gondolom egyéni alku az ára, mint a piacon a krumplinak.
Ki egyet fizet, ki 2-őt, ki 3-at.
[#wow1][#nyes]
Az előadó ismerete és ár közlése nélkül ez így gagyinak tűnik.

ANTAL GÁBOR

Én is ezt kifogásolom : egy döntésnél fontos dolog ismerni az előadó személyét  .  Bécsben az újévi koncertre mindig a legjobb karmestereket hívják meg . Más az ha Willi Boskovszkíj vezényli a Radeczky marsot  és más ha a szendrői prímás ....

000000000

Mintha, úgy emlékeznék, hogy találkoztunk személyesen is. Talán többször is:))
Ha, jól tudom, még a műhelyedbe is jártam. Akkor, kicsit másképp viselkedtél.
Igaz, azóta eltelt pár év.

Ettől is jobban akarsz ismerni?

Meghívjalak egy, vasárnapi ebédre?

000000000

Konkrétan nem kérni akart ingyen valamit, hanem azt kérdezte, hogy mit kap a pénzéért, és mennyi az a pénz amit elkérnek tőle.

000000000

Kedves Gábor!
Köszönöm a válaszod!

000000000

Semmi gond, én nem Gábor vagyok.
Ezek szerint a noname előadó + ismeretlen tematikának, csoportlétszámnak nem publikus az ára.
Ezzel sincs gond, mivel piacgazdaság van, lehet választani minőséget tiszta feltételek mellett is.

000000000

Már, ez, az életcéloddá vált, keresel mindig valakit, akibe a virtuális késed böködheted?
Vagy, ez, különös élvezetet okoz neked?

Vagy, az általad megcélzott tanfolyamon árkedvezményt kapsz, amiért, engem ócsárolsz?

Kereshetnél, valami értelmes elfoglaltságot. Esetleg, tanulgathatnád az ArtCam –ot.
Elég nagy program. Egy darabig hasznos időtöltés lenne.  

ANTAL GÁBOR

Danibá ! nálam Svejk, Varga Laci , Homovits Miklós , Hostya,  Kalmár Laci ,Freedomocska , Köteles Béla  Vigh Lajos  Farkas Ádám és Polgári Zsolt  járt. De téged is szívesen látlak. Nem sértő szándékkal írtam hogy jó lenne ismerni az előadókat hanem segítővel, mert lehet hogy több jelentkező lenne ha ismertebbek lennének a dolgok.  Minthogy van egy gyári ISEL maróm engem is érdekel(ne) csak nincs ARTCAM om ( nekem sajnos drága )  

PSoft

Ehjjj,de válogatós vagy!

Nem mindegy Neked,hogy Willi Boskovszkíj,vagy a berhidai prímás?:)
Csak...jól "bazseváljon".:)

Egyébként,teljesen felesleges a több jelentkező,tele a....terem!!!!

Lentebb írta,hogy...

"Vagyunk elegen már. Csak, gondoltam, talán, érdekelt volna téged is."

000000000

Én, pedig úgy emlékszem, jártam a műhelyedbe. De, természetesen a tévedés jogát fenntartom. Ha, jól emlékszem, egy garázs soron, garázsban van a műhelyed.  
Vásároltam is tőled ezt, azt.  
Vagy, nem tőled. Ha, keverlek valakivel.

Ha, követted az eseményeket. Akkor tudhatod. Évek óta csinálom a tanfolyamos dolgot.  
A fél fórum nálam tanulta az ArtCamot. Nem újdonság. Mindig, minden érdeklődő, meg kapta első „szóra” a megfelelő információt. Gondolod, ennyi embert be tudtam volna ugrasztani a vaksötétbe?  
Teljesen fölösleges, ilyen trolokal tele fórumra, olyan adatokat felrakni, ami csak a trolok etetésére jó.  
Csak gondold végig picit. Akit komolyan érdekel, az ír egy érdeklődő levelet.
Aki nem ír, azt nem is érdekli. Csak balhézni akar. Meg jól kidumálni.  
Úgy, mint sok más esetben is, teszik az arra hajlamos emberek.  

Első tanfolyamok előadója, a néhai Merkel Géza volt.  
Majd, a halála után, hívtam más hozzáértő embert. Akivel közösen tartottuk az előadásokat.  
Mostanában én tartom. Ahogy most is. Szerintem ezt nem volt nehéz megfejteni.

De, ha Pl. beírnám, hogy Kis Pista az előadó. Az, mennyivel jobb neked?
Pláne, ha nem is jönnél. Amit szintén nem volt nehéz kitalálni.  

Csak, gondolatban, cseréld meg picit, a szerepeket. Nézd meg, az én szemszögemből is.  
Ha, valakiben az nem kelt bizalmat, hogy évek óta, sok tanfolyamot szerveztem, és kiviteleztem. Akkor azt, nem a józanész vezérli.
Elfogultságból, nem lehet jó döntést hozni. Javaslom, mindenkinek. Inkább a saját érdekét tartsa szem előtt, ne az előítéletét. Úgy, döntsön, ahogy az neki a legjobb.  

Egyébként. Most is összejött a létszám. Bármennyire akarja valaki sugallni, hogy nem.  

s7manbs8

Sok jó ember kis helyen is elfér. :)

000000000

Ja, ja! Kevés rossznak, a sok hely is kevés:))

torrente

na már megint megy a műsor...:-)))

000000000

Nem értem ezt az embert de nem kis bőr lehet a képén. Neki problémás az ha valaki beir ide, pedig csak az igazságot és a transzparens dolgokat szeretnénk látni. Ő trollkodta végig a Fehérvári tanfolyami felhivást, hazudozik mint most is. Ezt irja  a tanfolyami felhivásban: "Amennyiben, nem zavar, ha az ArtCam oktatásban rutinos, és gyakorlati felhasználók tartják az oktatást. " Most meg amikor kérdőre van vonva ezt: "Mostanában én tartom. Ahogy most is." Akkor mos melyik igaz?? Aki a hazug reklámja alapján elmegy az oktatása és kiderűl egyedűl ő szerencsétlenkedik ott a tapasztalt felhasználóók helyett. Tehát a valóságban sehol a többesszám. Ilyen csúsztatásért cégeket sokmillióra kaszálnak el. Nem mondom hogy nem fog érni semmit a tanfolyam, mert nem ismerem az embert, de nem is fogom, mert egy sunyi rosszindulatú beteg ember az itteni viselkedése alapján.