Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

PSoft

Nem tisztem védeni,miért is tenném???[#nemtudom]
Semmi okot nem adott rá.:(

Azt írod:

"...nem ismerem az embert, de nem is fogom, mert egy..."

Nem tudhatod(mint ahogy én sem),hogy milyen szinten "műveli" az ArtCam-ot,mennyire tapasztalt felhasználója a programnak.

Van két lehetőséged...

1,Elmész Hatvanba,és részt veszel az oktatáson...
(aztán,utána elmondod amit akarsz a tanfolyammal,vagy vele kapcsolatban)

2,Nem mész el Hatvanba,ilyen/olyan okokra hivatkozva.

Meg kell Őt ismerni,hallomások után ne ítélj,majd ha megismerted....utána!

000000000

Csak azt kérném, az eredeti fórumos neveden járasd le magad, a továbbiakban.  
Már, túl sokan vagy, egyedül:((

000000000

Kedves Danibá nekem csak egy kérdésem lenne a tanfolyammal kapcsolatba a B.S.A mit szol hozzá?

dx69fn8ya

Uraim. Ez Hobby CNC forum vagy érdekképviseleti plattform[#wink][#worship]

000000000

Válasz:  
Pont ugyanazt, amit a Fehérvári tanfolyam szervezőjének.
Neki is feltetted a kérdést?
Még, megteheted.

Nekem is lenne egy kérdésem: Te, VAMZER vagy?

Egyébként, örülök, hogy segíted a fórumlakók tudáshoz jutását.
Kedves vagy:((
Remélem lesz, aki megköszöni társaid segítését.

000000000

Törölve....

Még egy ilyen felesleges, még poénnak is rossz megnyilvánulás és törölve lesz a regisztrációd!
(modi)

jani300

Hihetetlen !
Mi a fenén harcoltok ? :(

000000000

Nincs értelme már!
Betegek itt már mind..
Hagyd a fenébe,ez már rég nem fórum,,ez egy fosssss

000000000

Na, a kért infó fele már megvan, az előadó személye. A nevek, és a személyek referenciát jelentenek a színvonalra.
Gondolom ezért ment a ködösítés, hogy mi volt régen, még holtakat is belekeverve.  
Amiért külön pont jár a pofátlanság bajnokságán. Valaki cipeli a zongorát, van aki meg játszik rajta.
Szóval a személyi referenciák, kvalitások alapján innen már mindegy, hogy mennyibe kerül.
Lehet többen mennének el, ha egy szakember tartaná az előadást, így még a szervezőnek is több maradna a zsebében, és színvonalas is lehetne akár a dolog. De hát ez nem erről szól, mint annyi minden az országban. 8 elemis "gazdasádi tanácsadók" hülyítik az embereket (biztosítási ügynökök), bukott rendürök adbak dietetikai tanácsokat orvosok helyett.
Ha 2 nap szabadidőmet, utazást, költséget szánok egy tanfolyamra, akkor megnézem mit kapok.
Átnézve az elmúlt pár év munkásságát, sok kreatív munkát, szép faragást nem láttam a szervezőtöl. Annál több fillérbaßó "bizniszt", pitiánerkedést, irigy támadásokat azok ellen, akik letettek már valamit az asztalra.
Aki egy ilyen előadást tart, attól jogosan elvárható, hogy referenciamunkákkal bírjon, a google fordító kezelésénél magasabb szinten beszélje az angolt, konyítson egy kicsit a számítástechnikához, és oktató lévén képes legyen helyesen írni, beszélni magyarul.
A fentiek megléte persze nem garancia semmire, de teljes hiánya viszont megkérdőjelezi az egész alapját.
Említettem a zongorát...
Tudsz zongorázni?
Nem tudom, még nem próbáltam.

Legközelebb szülész-nőgyögyász gyorstalpaló lesz (vagy stílusosan: lessssz), mer' abba' ban pénz.

000000000

Tudod, a sikertelen embert az idegesíti a legjobban, ha más sikeres.
Az, kihozza belőle az állatot.  

A sikeres ember lejáratására bármenyi hazugságot képes összehordani.  
Még akkor is, ha a cáfolat ott van az orra előtt.  

000000000

Az előző, kutyafejes, kör keret, stílusában készült négyzetkeret.  

Nézzétek meg, mennyire számit egy keret, különböző felületkezelése.

Mennyire más látványt tud nyújtani, ugyanaz a keret. Vagy, dombormű..

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/ARTCAM%20munkakim/N%20keret%20s%201.jpg" border=0>  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/ARTCAM%20munkakim/N%20keret%20s%202.jpg" border=0>  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/ARTCAM%20munkakim/N%20keret%20s%203.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/ARTCAM%20munkakim/N%20keret%20s%204.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/ARTCAM%20munkakim/N%20keret%20s%205.jpg" border=0>

000000000

Itt egyedül Danibá-t kapták rajta hazudáson nem egyszer.
olcsó trükk a betenni sok képet hogy a problémás írások másik oldalra kerüljenek.
A sok idejét inkább az okmányirodába töltené hasznosabb lenne, mert a Danibá Hatvanban, Szabó Dániel név már nagyon lejáratódott.  
Másik támadására a válasz, hogy ez az egy felhasználó nevem van. Úgy gondolom semmi olyat nem irtam amit ne lehetne vállalni és ami ne lenne konzekvens az itt tapasztaltakból. Fura hogy munkáinak modelleket tesz mindig fül elkészült feladatról fényképet sohasem.  
Fura hogy Danibát mindenki megszivatja, kifújják a szelet a vitrolájából vagyis elhappolják a tanulókat, ellopják az urnagyártást stb... Danibá egy mártir lehetne ha ez mind igaz lenne. Most jobban beleolvasva a fórumra pár perc latt ezekre bukkantam, ellenben semmi olyanra ami épitő lenne. (Talán a segitség béna vagyok topicba tett egy két épitő megjegyzést. De ez csak hangyaf@nyi ahhoz képest amennyit zülleszt máshol és pénzkeresés érdekében reklámoz. No comment. Fura az is hogy mindig visszatámad, de sehol egy megnyugtató válasz, hogy gyerekek itt vannak a munkáim. vagy itt a fényképen én vagyok ez, vagy itt a bizonyitvány hogy képes vagyok a tanfolyam szinvonalát garantálni. vagy egyáltalán leirni transzparensen hogy miről is van szó vagyis ennyit fizettek és ezt kapjátok. Ellenben van pár hangzatos reklámszöveg elhúnyt oktatóval és egyéb hazugságokkal.
Itt ez a problémája a fórumozknak. Vonja le a következtetlseket és adja meg a választ és nincs tovább. Mindenki örül és mérlegelni tud és nincs további feszültség. Az információkat nem tagadhatja meg, vagy ha igen akkor ne csodlkozzon a kialakult helyzeten.

000000000

Biztosan igazad van. Le a kalappal előtted:((
Semmi sem bizonyítja jobban az igazmondásod. Mint az összes beírásod. Az a hat.
Meg az a rengeteg publikálásod. Amiből mindannyian tanulhatunk.
Dobjál már fel, legalább pár gyufásdoboznyi méretű domborművet, amit te alkottál.
Vagy melyik topikban, hányas hozzászólanál kereshető meg?

btxtzhi26

Urak !
Hol itt az ArtCam ???

000000000

A hazugság rohamodban azt se veszed észre, mit írsz.  
Neked a friss tej is fekete. De jó esetben zöld, sárga csíkos.
Azt minden józan gondolkodású látja.  
Minden hazugságodnak, itt van az eleven cáfolata, lentebb.  

Épen te, vagy aki meg tudja ítélni szakmai hozzáértésemet. Vagy, bárkiét.  
Már nincs hely a fórumon, a rengeteg bemutatott munkádtól.  
Fél Európa, hozzád jár ArtCamot tanulni. Oly csodálatos munkáid vannak.  
Én, is csak irigykedve nézem, milyen ügyesen kezeled ezt e programot.  
Persze, ilyen tudás birtokában, könnyű megítélni más tudását.  

Biztos, te is vettél fel növekedési hitelt. Attól nőttél ilyen nagyra.  
Már, közönséges ember föl sem ér hozzád.  
Jól van, csak osztogassad az észt. Neked úgy is túl sok, ami van.