Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

4va4kwi

Sziasztok  

Hogyan tudok 1 relief kontúrja köré létrehozni 1 vektort? Videókban láttam 1 creat boundary vector ikont a relief tools alatt, de az én verziómban nem találom Pro 9.021 van fent.

4va4kwi

h37us96an

Segitságet kérnék hol tudok gazdaságosan reliefeket és 3d-s modelleket szerezni. Ujoncként nincs tapasztalatom sem ismeretem. Sajnos a nagy külföldi oldalakon beszerezhető modellek nem az én pénztárcámnak valók ezért keresek "gazdaságosabb" megoldást.

Nekem 2D-s grafikai tapasztalatom van, corel, psd és társai. Ha ilyenben tudok szivesen segitek
Köszi előre is

000000000

Jozs

Sziasztok !

Valaki tudna segíteni, hogy lekerekített élű alakzatokat hogyan lehet elkészíteni AC segítségével ? Pl. a képen láthatóakat, 100 mm körüli méretűek. A körbevágást ujjmaróval csinálnám, de a lekerekítést gondolom már rádiuszossal kellene, csak nemtom ezt AC -ban hogyan lehet összehozni. Köszi.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/vegyes/alakzatok.jpg" border=0>

bznc93pf5

csörgess meg utána visszahívlak és elmagyarázom!

bznc93pf5

Jozs

Ezúton is köszi szépen hogy segítettél néhány dolgot helyretenni a fejemben ! :-)

6nxdinzyn

Szeretném megkérdezni az artcam programoknál mi a különbség a Pro, Express ,Insignia , és a JevelSmith között . Melyiket mire lehet használni?
Előre is köszönöm.

cu05ic9nw

A Pro és expres majdnem ugyan az csak más kiadás, az insignia inkább gravírozás és kivágás. a JevelSmith az ékszer és gyűrűkészítő.

6nxdinzyn

Köszönöm a választ !

000000000

Van egy bajom.

Adott egy rajz Solid Edge programmal rajzolva, dft formában.
Ezt kellene az ArtCam számára emészthetővé faragni.
Hogy tudom ezt megoldani?

sanka74

Szia! .stl-t gondolom tudsz menteni, azt ha jól tudom az AC szereti, bár nem a legjobb formátum.

000000000

Na ez az, hogy a solidhoz vagyok tökhülye, de közben megoldottam egy konvertálóval. Bejött.

w0hgtwf3w

Hidd el csak őszinte kíváncsiság volt.
De látom te nem tudtad kihagyni a fehérvárit.