Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Nehezen tudom eldönteni erről az oldalról, hogy vicces, vagy parasztság. [#conf]

000000000

Pedig ott van, csak türelmetlen vagy.

000000000

Közben belekukkantottam az fs-view progidba, de nincs jó hírem. Ez egy egyedileg assemblyban írt program (legalábbis ezt mondja róla egy másik okos program), semmivel nem kompatibilis a fájlformátuma.

A megjelenítés és egyéb jelek alapján ez egy voxel formátum, kemény munkával vissza lehetne fejteni, de nincs értelme, mert úgyis csak saját magam illetve a cég más programja tudja olvasni. Egy programozó talán tudna írni hozzá egy konvertert a visszafejtés után. Kinézetre hasonló a voxelizer nevű opensource programhoz, de ha van is hozzá köze, nagyon alapszinten.

Thowra

Köszönöm, ezeket átnéztem.

000000000

Köszi!
,,,,,,,,

Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal.  
Az üvegkocka képet is erre szerettem volna használni, amit lentebb beraktam.  
Úgy tűnik ezzel meg is oldódik a sok éves problémám.  

Ezzel a fotós technikával marni, vagy 3D nyomtatni is lehet. Az, az a technika alkalmas lesz arra is.    
Így, maximum 3 fotóból el tudom készíteni az stl vagy 3ds fálj ját. Amit lehet tovább feldolgozni.  
Megfelelő utasítások után, a szükséges fotókat bárki el tudja készíteni. És átküldeni netten.  
Ezért, ez, még egyszerűbbé teszi a dolgot, mint a lézeres technika.  

000000000

Köszi!
,,,,,,,,

Ez nem az a kategória.

3vv2btrhv

Dobok egy hátast !! Te oldottad meg a problémát ??  
Az én dolgaimat teljesen elfelejtetted ??

000000000

Nincs mit. Nézted a #5457-ben említett programot?

000000000

Igen, Eddig nem sikerült megtalálnom.
Levélben megírhatnád?

000000000

Igen. Az este jutottam el az utólsó fázishoz. Aminek az eredményét beraktam ide.  
,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nem felejtettelek el. Csak, azt láttam, hogy nem igazán szeretnéd az együttműködést velem.  
Ezért dolgoztam tovább a megkezdett dolgaimon.  
Persze, még most sem elveszett ügy a tied. Mert az másra is használható.  
Igaz, még nem tudom, ebbe meddig juthatok el.

De, az aranyozásod érdekelne. Írhatnál róla nekem, részleteket. Hogyan tudnál nekem bedolgozni.  

000000000

3vv2btrhv

Nyiltan megírom az ajánlatomat .
Te elkészíted a képkeretet ( vagy bármit ) én learanyozom . A kész munkát elviszem Budapestre azokhoz a képkeretezőkhöz akikkel üzleti kapcsolatban vagyok . Ök eladják . A kapott pénzen 50% - 50% arányban osztozunk . Csak igy !!

000000000

Ez elég egyenes válasz!

De, ugye, semmi nem ilyen egyszerű.

Mi van, ha magamnak készítek?

És, ha valakinek ajándékba, vagy megrendelésre készítem?

Vagy, ha az ismerősöd, az én 50 ezres keretemért 5 ezret akar adni?  

Még, számtalan változat lehetne.  

Vagy, csak ezt az egy lehetőséget kínálod?

kua93zk4w

3vv2btrhv

Minden eldől 2014 elején , akkor térjünk vissza a témához .