Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

ez is egy forgás test de ezt csak 5 tengelyessel lehet

bznc93pf5

a lényeg az hogy nem minden forgástestet lehet azért 4. tengellyel megmunkálni, sőt van olyan forgástest amit 4. tengellyel meg lehet munkálni de ahhoz a hídon levő tengelyt is mozgatni kell de van olyan módszer is amikor oldalankénti megmunkálást végzünk, ebben az esetben is használjuk a 4. tengelyt de csak az oldal elfordítására és még van egy pár lehetőség, a 4 tengelyes megmunkálás kicsit bonyolultabb megoldás mint az elsőre tűnik, igaz ez minden esetben függ attól amit készíteni szeretnénk

pl. ilyen egyszerűeket simán meg lehet csinálni

5agi4zz4h

Yakoo  valahogy így működik a 4 tengelyes amint a videón is láthatod, Mach3 vezérléssel.http://tinypic.com/player.php?v=ostqmd&s=5" TARGET=_fnew>4 tengelyes vezérlés mach3

etc77f5nr

Értem a működését, azzal nincs gond, nem szeretnék nagy bonyolultságú munkadarabokat készíteni, sőt van, hogy a forgató csak arra kell, hogy pontosan átforgassa a munkadarabot 90°-al. Jó Forgácsoló első példája, az oszlop, annál nagyon bonyolultabbat nem szeretnék, esetleg felirat gravirozása, de ott is a 4. tengelyen múlik minden.

bznc93pf5

akkor arra a feladatra a DeskProto a legjobb, legegyszerűbb, leggyorsabb

3wm3x3zz

sziasztok  , tudtok esetleg  olyan oldalt  ahol  barok   stílusú reliefeket lehet letölteni? köszönöm

bznc93pf5

000000000

Üdv.

Valaki tud segíteni ArcCAM 2008 reg.ben? Telepítés után elakadtam!!!
senc76@citromail.hu

D.Laci

Ehez mi nem értünk!!!!
de valszeg értelem szerűen a fájlokat az adott mappában kikel cserélni.....

000000000

Ha az ArtCam-ra gondolsz akkor lehet.
Melyik verziót töltöted le?? AHol van Crack könyvtár, vagy ahol egy "varázsló" file van hozzá?

000000000

mint ahogy D.Laci írta, hiszem, hogy nem értünk hozzá!!!

z2a2u8wf

000000000

Most már minden ok. Külön kellett hozzá crack-et leszedni.

7d8pdkmcf

Sziasztok! Egy talán más számára nyilvánvaló problémával küszködök napok óta. Fatornyos kis falunk címerét szeretném kifaragni elfogadható minőségben. A behívott képről egy viszonylag "elfogadható" reliefet martam de néhány részlet komoly módosításra szorulna. Az art filében elmentett képet újra behívva az  már erősen szürke árnyalatos és hiába próbálok módosítani a problémás részleteken ekkor már nem sikerül. Elölről kell kezdenem mindent . Hogyan lehet utólag módosítani mert így nagyon időrabló munka még egy egyszerű reliefet is elkészítenem.

7d8pdkmcf

Megtaláltam! Nem jó helyről hívtam be a filét.