Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Béni

Van. Semmi gondom vele.

000000000

Területmarással úgy mar, ahogy szeretnéd.  

etc77f5nr

HA vektorokká alakítod akkor a fekete részeket telibe marja, a fehér részeket kontúrozza. Sok játékkal (vektorok szabdalása) ellehet érni, hogy a fekete részeket marja, de az nem kis meló.

besirkyjh

Szia Danibá

Mi az a terület marás ? ( pl : pocket ? )

xfg6v697j

És vektorozás nélkül,mintha csak kitőltené a fekete részeket?

Rabb Ferenc

Valamivel csak körül kell határolnod az elrávolítandó területet! Pl Bitmap to Vector

Béni

Holnapra küldjél egy mintát!
Délelőtt megbeszéljük.

xfg6v697j

Mivel csak két színből áll,ezért gondoltam,hogy már tulajdonképpen meg van hartározva,azzal,hogy fekete.

etc77f5nr

Próbáld meg azt hogy "create component from selected bipmap" Feltéve, hogy aspiret használsz. Azzal még meglehet oldani talán, de azzal sem biztos, hogy jó lesz.

robroy007

AC megmunkálás forma kiválasztásnál auto boundary x mm és akkor csak azon belül dolgozik  

ezen kívül teljes relief felület vagy vektorokkal határolva ami egyezik azzal ha te rajzolod körbe és azt veszi kontúrnak  

más progiba nem tudom

000000000

Szia Zoltán!

Bocs, el volt készítve a beírás. Csak közben el kellett mennem. Ezért nem nyomtam mehet –et.  
Amikor visszajöttem, nyomtam rá. De már akkor láttam, hogy megelőztetek. Meg, az óta, többen írták a megoldást.

Mi az a pocket? Hl van?

besirkyjh

Hát a zsák marás . Csak egy bizonyos mélységben halad a vectoron belül pl .Csak az érdekel hogy va-e különbség a két müvelet között és ha igen akkor mi az ? Vagy csak kétféle kifejezést használunk ugyan arra a funkciora :)

000000000

2D Toolpath – Area Clearance.  
(Nagy T betű területben)
Általában ezzel szoktam ilyesmit ofsetben, ha a sima fenék jó. (Zsákmarás)

Béni

000000000

De, pont, ahogy mondod.
A zseb is zsák, csak, kis zsák:))  
Én, is zsebnek hívom, csak a félreértés elkerülése végett, használtam az előttem szóló megnevezését.
Egyébként, jó, hogy helyesbítetted. Ne terjedjen, a helytelen szóhasználat.  
Nyomatékosan, kétszer is:))