Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

Üdv mindenkinek!

Szükségem lenne egy magyar címerre.
A segítséget előre is köszönöm!

ksjus5vax

Sziasztok! Egy kérdésem lenne lehet hülyeséget kérdek ezért elnézést a megfogalmazásért is . ArtC ban vagy más programban van e olyan dolog ha egy domborművet le simítok pl 6mm rádiusz maróval és utána csak a kisebb részleteket szeretném pl 3mm rádiusz vagy fokos tűvel marni hogy ne az egész modellen menyen végig. Vagy csak körberajzolgatás van vektorral?

Béni

Van.
Az AC-ban "3D Rest Machining" a neve.
Ez annyit csinál, hogy a kijelölt (már elkészített) szerszámpályák maradékanyagát körbehatárolja görbékkel. Ezek a görbék felhasználhatóak egy másik szerszámpálya határgörbéiként.
(Kisebb átmérőjű szerszámmal van értelme.)

ksjus5vax

Köszönöm. Sikerült

dravecz

Üdv.
Egy kis segítség kéne a szakiktól.
Artcam 2008 pro.
Win 7 telepítése után feltettem az artcamot, akadozik, és le is áll a progi rögtön egy új projekt nyitása után. A videokártyám asus eax1050 256 Mb, a gépben 2 giga memória van.
Proci: intel cor2 2,13 Ghz
Miért akadozhat? Kevés a gép neki?
Eddig xp-m volt, de feltettem a 7-et, azóta ez a téma.
Tud valaki segíteni?

etc77f5nr

Ha a program szoftveres módban fut akkor akadozni fog. A beállításokban nézd meg, hogy szoftveres vagy openGL módban van e. Az openGL-es a jó.

dravecz

openGL módban van (teljes OpenGL támogatás)
Akkor most mi legyen?

000000000

Rakd vissza az XP -t.

etc77f5nr

Nekem is win7 van és fut hiba nélküld, bár én is szenvedtem vele. Egy másik verzió oldotta meg a gondot.

ygzhw8kag

Én a visual mill-t használom 4 tengelyre

Miki2

Szervusztok!
Keresek Mach3 4 tengelyes poszt-ot az AC-hoz.
Ha van valakinek, kérem segítsen.
Köszönöm.

000000000

Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy tudom a felsőrészt bele helyezni az alsóba?
http://kepfeltoltes.hu/131109/viasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Ez, két külön darab?  
Vagy, egybe van, csak te raktad össze?
Lehet, elég lenne, ha magába a felsőrész meglenne?

000000000

Két külön darab egymáson van a kettő.  
Nekem pedig úgy kéne hogy a felső benne legyen az alsóba.