Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Danibá, ezt nem kellett volna megmutatni, mert még a Fender lenyúlja a tervedet. :)

000000000

Köszönöm!

Minden kezdet nehéz:))

000000000

Jó, hogy szóltál!  
Majdnem el,,sztam:))
Akkor, jó lett volna basszus gitárnak:))

Gyorsan, mentem levédetni.  
Gyártási engedély eladó. Ha valakit érdekelne.  

etc77f5nr

Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy ARTCamba, hogy tudok modellt betölteni 4 tengelyes szerszámpályához? Pl egy fogaskereket megrajzolok CAD-ban 3D modellként, majd onnan hogyan tovább? Vagy CAD-es rajzot nem nagyon lehet?

Béni

Artcam nem tud 4 tengelyt kezelni. (2008-as, az újabbakat nem ismerem.)
STL, IGS, OBJ, 3DS és még néhány kevésbé ismert formátum betölthető, de a modell esetleges alámetszései elvesznek.
Reliefs -> Import 3D Model

bznc93pf5

bznc93pf5

szerintem az Aspire vagy a DeskProto az jobb de a legegyszerűbb az az Aspire az tuti.

etc77f5nr

Aspire-al lehet 4 tengelyre? :O

bznc93pf5

de
szerintem a fogaskereket nem így kellene készíteni, legalább is nem modellből

bznc93pf5

avval a legegyszerűbb, persze attól is függ hogy milyen az alakzat, forgástest vagy modell?

kada

Szia forgácsoló.Irtam mailt.Üdv.

etc77f5nr

Fogaskerék egy példa volt. Ez egy 3D modell CADben rajzoltam. Mind modell betudom tölteni, de csak reliefet marna. Forgástest alatt mit értesz?

bznc93pf5

ez egy forgástest és a 4.tengellyel simán meg lehet munkálni

http://kephost.hu/share/96EB_52211471" border=0>

bznc93pf5