Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Béni

Nincs vele semmi baj ...
http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/Relief/157_Flowers.rar" TARGET=_fnew>Innen is leszedheted.

etc77f5nr

Nem tudom miért CRC-s a gépemmel nincs baj az tuti. Főleg, hogy gyári laptop és memtest sem jelez hibát 14 óra után sem. Minden más tökéletes.

etc77f5nr

Ezt például leszedte és kicsomagolta.

Béni

Ez pontosan ugyan az, mint aminek az elérését bemásoltad. Csak feltettem a fórum FTP-jére.

000000000

Üdv! V.ki segítene nekem ezt marhatóvá alakítani? Mert nekem megakadt a tudásom a megrajzolásánál...:s http://www.kepmegoszto.com/201306251229/f-51c9711225877-parkany.jpg" TARGET=_fnew>párkány

000000000

etc77f5nr

Autocad-el el lehet menteni STL formátumba majd egy sima Aspire-al modellként beimportálva marható :) A marási beállítások pedig értelemszerűek. :) Remélem megpróbálod magadtól, a jövőben hasznos lehet :)

etc77f5nr

A hibás a vírusirtó volt.... Volt amelyiket leszedte volt amelyiket nem.

etc77f5nr

NEm mégse.... Kezdem unni.

36yxm734a

Üdv!
Segítség kellene!!!
Hogyan tudnék erre szerszámutat csinákolni???http://kepfeltoltes.hu/130702/t_zt_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

36yxm734a

Azoknak a "buborékoknak" kéne kiállni.Ez egy tűzterelő.

etc77f5nr

A hasonló "kiálló dolgokra" készülő szerszámpálya megoldások guliver83 kollégát és engem is érdekelne :)

fa_kukac

Üdv! Méretek nélkül csinálsz vektort belőle, a buborékot kijelölöd (zárt vektor kell) Shape editor,és ha domborút akarsz, akkor a domborút választod, esetleg magasság limit, ha egyenes falút, akkor piramis, ott is van magasság, meg minden amit akarsz! El kell vele játszadozni! Amikor kész, kijelölöd a területet, és toolpath és tovább. Üdv!

etc77f5nr

Szerintem az "és tovább" résszel vannak gondok ott is :). Hogy milyen típusú szerszámpályát csináljon.

fa_kukac

Nos amiből választani lehet azokból a machine relief, selected vector, ehhez ki kell jelölni a körbefoglaló téglalapot, ha nincs, rajzolsz egyet,  szerszámot választasz, beállítod a fordulatot, előtolási sebességet,  rasztert ajánlok, ramping moves, ha nem akarod hogy egyből menjen függőlegesbe, ha sok a mélyséd, mert gondolom nem fa, akkor előtte rough menüvel durvázol end mill maróval. Azért valami alap használati gyakorlat nem árt mert tök elsőre nem fog menni a progi használata. Még akkor sem, ha szórul szóra leírom.