Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

istvan58

Basszus.........nem unjátok még??

000000000

Mér beszélek hülyeséget? Nem gyári reliefekek? te nem tudod a keretet meg csinálni egy "hullám vonalból" ? Ennyire béna vagy?  
én nem mondtam azt ,hogy többet tudok mint te vagy bárki itt a fórumon de NEM IS TARTOK OKTATÁST!!!

besirkyjh

Hagyjuk is , igazad van !

Mégsem válaszoltál a kérdésemre !  

000000000

Ő sem tartott, ezen megy a vita.

000000000

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

b4nm7gjvr

Emmá nem is móóónikaasó, hanem Balázssó, vagy Danibásóó? Mán' én sem tudom!

Torro60

A multkor  anyák napjára meg Vasasra hivatkoztál,amikor irtam Neked!
De! Ki a f@sz!vagy te?

000000000

Már, egy ideje ott tartasz, hogy el is hiszed, amit hetek óta összehordtatok:((
Természetesen, sejted, hogy lövésed sincs a tudásomról. Meg a programról sem.  
Ezért, ez a falmelléki duma.
Na, nyomjátok tovább egymásnak.
El vagytok tik napokig, nélkülem is a hazugságokba, a trutyiba, fürödve.  

000000000

Ki rakta fel, a „gyári kereket sajátja ként?
Az legalább száz embernek megvan, 10 másik ilyennel. Erre nem gondoltál?

000000000

Ki a f@sz!vagy te?
[#conf][#wilting][#csodalk]
A képviselt szinted nem változott.
Egyezünk meg abban, hogy sem én nem teszem ki, és ha kérhetem, akkor te se tedd ki nyilvánosan!
Amennyiben mégis égető a hiányod, fordulj http://thecount.com/wp-content/uploads/Conchita-Wurst-2.jpg" TARGET=_fnew>hozzá bizalommal.

Ha esetleg azt akartad kérdezni, hogy ki vagyok én, csak hiányos nyelvismereted gátol ebben, akkor válaszolok neked kedves hatvani barátom.
Nagy különbség nincs köztünk.
Életkorom alig kevesebb, mint az IQ-tok összege a másik hatvani kollégával, cserébe az életkorotok összege alacsonyabb, mint az én IQ-m.
Gondolom évfolyamtársak vagytok ti ketten, egy ugyanazon iskolába nem jártatok, most lehetett a  jubileumi találkozó.

000000000

a relief a gyári  nem a keret már olvasni se tudsz? a keret gagyi (rossz)

000000000

Nem tudsz olvasni? A hajó kormánykerekedről beszélek. Az Íjász ArtCam tanfolyamos topikjában.  

Na, ezért kellene megmutatnod élőben, hogy te nem gagyi keretet is tudsz csinálni.

000000000

Én nem rendelkezem ilyen programmal, pénzem sincsen rá, pláne nem több license dongle megvételére.
Tekintetes Járásbíróság!
Azt sem tudom miről beszél a vádlott.
[#nevetes2][#nezze]

000000000

Azt állítottad, te tervezted. Érdekes, hogy mindenkinél ott van:((

000000000

Be ne ugorj neki, bele akarja húzni az egész fórumot.
Azt hiszi, úgy kevesebbet kap.
Pedig a több elkövető nem enyhítő körülmény, sőt halmazati büntetést von maga után.
Lehet nem kéne egy társaságban mutatkozni vele.