Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Szomorú vagyok hogy ez folyik, azt hittem hogy a hobbi cnc-sek kicsit összetartobbak....persze nem kell egymást szeretni de ami itt folyik az nagyon árt a fórumnak.
Inkább az igazi relieffel foglakoznátok, na nem az elővett mindenkinek meglévő sémák átalakításáról beszélek, írok, hanem mondjuk, egy igazi alkotásról. Fotozás, szkennelés, marás, átalakítás.  
Igazi művész munkára ami nem köszön vissza. Nem képkeret sasokkal, meg cirádák meg a franc se tudja mi.
Olyan melokkal amire az ember azt mondja hogy HUH bazmeg ez igen !!!
Sok ilyet láttam de sajnos nem ezen a fórumon.
Gergő

u3xrz0cut

Visszaolvastad a fórumot?
Nem volt ez mindig így, de egyszer betelik a pohár!!!

000000000

olvasgatom, olvasgattam......
...lehet hogy nem elég régre mentem vissza, de a  lélegzetem eddig nem igazán akadt el. ( engem egy relief egy keretben nem hat meg, ennél többet várok, sokkal többet )
nem vagyok nagy fórumharcos, de tudom hogy a fórum nem erre való.

000000000

Igazad volt Csipi 2013 körül tényleg vannak klassz dolgok.Elsiklottam fölötte.

ebbwvjnt3

danibá:Már megint azok a bizonyos kapcsolatok,emlegetése..fenyegetözve velük
Nem vágod igy magad alatt a fát?

000000000

szép estét az uraknak! jo régen nem  irtam,és nem tudtam itt lenni, de ami itt van az  nem semmi!!tiszta  sziria!! mi lett a fórumbol??harcosok klubja?? régen is el csattant egy két virtuális pofon, de valahogy lecsillapodtak utánna kedélyek!!!ez egy aranyos szakmai fórum volt,és sokat köszönhetek neki, de ugy látom golyóállo mellény nélkűl életveszély betoppanni!!!igaza van Varsának, hogy meghozott demokratikus döntéseket a rendfenntartás végett!!!tessenek egy kis önmérsékletet tanusitani,és példát lehetne venni több kűlföldi forumrol,ott szinte csak szakmai viták  mennek!!!

besirkyjh

Szia Tiborom  

A külföldiek nem tudják mitöl döglik a légy , csak bénáznak :)

Jöhetnél sürübben , kéne a segitség az Art-hoz !

000000000

Zolikám arany barátom, nem tudom meddig és hány hozzászólást végig olvastam ebben a topicban, de alig szólt az art-rol, annál inkább azt éreztem hogy pár embernek vérre fáj a foga, vért akar inni vagy látni!

keri

Azért a külföldi fórumokon is megy egymás hajtépése, különösen ha pénzről van szó, és különösen akkor ha nincs moderáció.

Mindenesetre remélem rendet vág Varsányi és a hozzád hasonló régi jó tagok, akik miatt érdemes volt olvasni, visszajönnek.

000000000

Nem véletlen írtam a adok veszek topik törlését és a szigorú tiltását még a burkolt hirdetéseknek is.  
Sok kufár aki ide költöztek az egyéb fizetős oldalakról igen csak felhígították a szürke állományt és rengeteg viszály is keletkezett ebből.  

000000000

igyekszem  be be nézegetni,és a remélem hogy le csillapodnak a harcosok,és épitő jellegű vitákat fogunk olvasni!

robroy007

Neevezd meg a haverom!!!  

Az én szavazatom is csak egy lesz a többi közt ezt ne feledd!  

Nem lesz jobb nekem, mert én is szinte leszoktam a fórumról pont az olyan fölösleges végtelen hülyeségek miatt mint az amit művészi módon hónapok évek óta művelsz néhány más fórum taggal!  

De kívánom hogy nyugalom legyen itt nagyon is és az amiért 7 éve ide jöttem a szakma a cnc szeretete a kihívás stb stb  

Lezártam a dolgot veled és remélem nem akarsz kesztyűt dobni megint !

Kristály Árpád

Halihó!!!

Még mindig nem értem mi a bajod ezzel a topikkal...
Egyszerű a megoldás!
Ne nézd meg....

Persze van igazság abban amit írsz....

Nekem pl. sok év alatt egyszer volt egy kis vitás ügyem...reklamált a vevő, azonnal küldtem egy másikat s a vevő legnagyobb meglepetésére nem kértem vissza a másikat pedig javítható volt...

Az áraim mindig a hobbystákhoz volt illesztve...
Néz utána!

Szerintem itt az a gond, hogy egyesek veszik a bátorságot...hogy fikázzák stb. a hírdetett portékát....

Szerintem ehez sekinek sincs joga....
Ha bemész a multikhoz vagy a sarki fűszereshez... elvileg ki van írva az ára...

Mit tehetsz?
Megveszed, vagy sem.... de senkit nem érdekell a véleményed...

Mint írtam fontos lenne az egymás tisztelete...
[#worship][#worship][#worship][#wave][#integet2]

000000000

Nem a nézéssel van a probléma , hanem a járulékos kárral amit hoz magával.
Mivel a fórum motor egy őslelet így csak vas szigorral lehetne itt rendet tartani.
De moderátor annyira kevés mint kakaós tekercsben az indukció, így a feszültség forrás kell ki iktatni.
Mivel a kitiltás mint mondtam már annyit ér mint az a bizonyos lakat a vászon tarisznyán az adott feszültség keltő topikot kellene hidegre tenni.
Lehet, hogy ez az ötlet sokaknak vérlázító és drasztikus, míg itt nem lesz legalább 20 fő moderátori joggal megbízva addig ez az ideiglenes megoldás.
Kőbe kell vésni a moderálási szabályokat, mert a mostani alapján itt már nem lenne senki és 3 felszólítás után repülne a renitens.  
Ennyi !  

xg2w6ib9x

Figyu, volt itt pár jobb hozzászólásod, de nem lenne baj, ha egy kicsit pihentetnél már.
Lazíts !