Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

istvan3

Nem volna valakinek egy szép mókust ábrázoló relief terve? Ajándékba szeretném elkészíteni.
Köszönöm.

btxtzhi26

Üdvözletem Uraim !
Lenne egy banális kérdésem, hogyan lehet elérni az artcam 2008 ban, hogy a fúrásnál a furattisztítási ciklus működjön ?
Nálam nem akar összejönni..

w0hgtwf3w

A Drilling Strategy - nél
a Retraction (visszahúzás)
próbáld ki.
De találtam videót is.
https://www.youtube.com/watch?v=VM9CyXTq0nU" TARGET=_fnew>Ezt nézd meg (hátha)

btxtzhi26

Köszönöm szépen, úgy néz ki, hogy a programom hiányos.

w0hgtwf3w

Artcam-ban szeretnék méretskálát csinálni.
De nyitott vector miatt nem igen sikerül.
Melyik marási móddal kell, ha egyáltalán lehetséges?

ra8nsmk6w

-machine along vector-

w0hgtwf3w

Köszönöm !
Ez az :)))

fa_kukac

Sziasztok! Bocs, ha már valahol itt van leírva. Hengeres keresztmetszetű, mintás oszlop .STL filet hogyan tudok behívni, hogy forgatóval meg tudjam dolgozni? 2008 és 2011 ArtCam-om is van. Köszönöm!

bznc93pf5

Reliefs/import 3D modell for unwrapping

bznc93pf5

azért a youtube-n rákereshetnél, ott részletesen bemutatja

fa_kukac

Köszönöm, megtettem, találtam is jó párat. Csak nekem valami miatt nem az jön ki, mint kellene. Biztosan nálam van a hiba, pedig párszor átrágtam, angolul is értek, és nem akaródzik.

btxtzhi26

Szia !
Az Artcam nem alkalmas korrekt forgatós marópálya tervezésre.

gorbi

Én deskproto-val csináltam:
https://www.youtube.com/watch?v=_6xU8qDK1jc" TARGET=_fnew>venus fej marás

fa_kukac

fa_kukac

Köszönöm. Kipróbáltam a deskproto-t, látom a szerszámutat is, de szerszámpályát nem sikerült menteni vele. Valami tömörített iso file-t ment el, amit nem tudok kicsomagolni. Lehet hogy a próbaverzió miatt?