Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

VViktor

Szia. Nem lehet hogy az .iso -t át kell írni .tap -ra vagy amit használsz a Mach3 hoz?

fa_kukac

Hát erre nem gondoltam, de nem is ajánl fel más formátumot. A bemutató videoban valami egész más volt.

VViktor

Szerintem nézd meg szerkesztővel, mert az maga a g kód lesz ;)

PITU

szia
ezt a progit  nem ismerem , de
általában a cam progikban a  kód generálás előtt  ki kell  választani a postprocesszort , hogy mire generálja  a kódot
más

ha  használsz  totálkommandert akkor 1 katt az aktuális  file-ra
bal  alsó  sarok nézőke
és látszik mi  van a file-ban
és a szöveg részeket ki lehet  másolni
de  az átnevezés/áthelyezéssel a formátumot is át lehet írni bár mire , pl: txt , és akkor simán olvasható a jegyzettömbben és szerkeszthető is

fa_kukac

Igen köszönöm, de ez egy tömöríett file, nem tudok belenézni. Mindjárt megpróbálom idevarázsolni a képernyőképet. Egyébként ezt az oszlopot a Ebay-ról vettem, Szergejtől, ezt is feldobom, hátha valakinek kell, nem sajnálom, 800 forint volt. Nem tudom, de szerintem megérne egy topikot egy forgatós dolog, ha már van, ne szórjatok rám átkokat és mindenféle szitkokat, köszönöm! Egyébként érdekes, hogy az artcam  2011 milyen szörnyű 3D képet készített ebből a STL file-ből. Köszi a segítséget, mindenkinek, nemsoká tolom fel a képeket.

fa_kukac

http://www.imgserv.com/images/2016/05/20/DstpUxj.png" border=0>

fa_kukac

Üdv mindenkinek! Ezt az üzenetet kaptam, arra, "ven1.iso" amit elmentettem mint szerszámpályát.  
persze, azt nem próbáltam, hogy egyéb típus, és .tap ként menteni, de ezt majd holnap. Egyébként van itt forgatós topic? Ha nincs, legyen. Én a saját gépemen 160-as tokmánnyal szeretnék sok szép dolgot megművelni. Elsőként amiket vettem az Ebayről, azokat felteszem egy dropboxba, és közzéadom. Ha valaki szeretne kísérletezni, hajrá. Ezek pár ezer forintos progik, nem sajnálom senkitől. Csak ossza meg a tapasztalatait itt mindenkivel! Köszönöm!

gorbi

Na majd előszedem a programot, elég régen játszottam vele. De mintha nekem egyből a Mach3 alá mentett volna, nem kellett varázsolni semmit se. Ha jutok valamire majd jelzem...

000000000

Ha eljössz mindent megmutatok neked az én gépemen.

VViktor

Szia. Nem is fogod tudni megnyitni tömörítő programmal,mert nem tömörített állomány,írd át a kiterjesztést és már olvasható is lesz egyből :)

fa_kukac

Köszönöm, átnevezni ha nem is sikerült, de elmentettem megint csak most .tap kiterjesztéssel, és lőn világosság, lett g kód. Köszönöm mindenkinek a segítséget, email-ben is amit kaptam. Csak hogy rájöhettem volna én is.

z4ejygu7v

Tisztelt fórum társak!
Van egy progi, AGIsoft a neve.
Nagyszerü 3D képeket lehet vele csinálni.
A kérdésem ,az ArtCam- ban jártasoknak, föl lehetne-e használni, ezt az állományt 3D maráshoz?

000000000

Küldj át néhányat. Megnézem mit lehet vele kezdeni.
Sajnos nem ismerem a AGIsoft programot. Nincs is meg nekem.

sanka74

Sziasztok! A Tecsoban most akciósan lehet vásárolni a grilltisztító kefét, ami egy rozsdamentes finom szőrű acél drótkefe. Én anno ennek a kistesóját használtam a reliefek tisztításához. Háromszáz valamennyibe kerül, ha jól emlékszem.

sanka74

Hátha valakinek érdekes lehet...