Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

pv6cdvuc7

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hol lelhető rosszvasos, vadászos relief.

pv6cdvuc7

Heló! Ezeket láttam.Köszönöm segítséged különben!
Egy kicsit  másra gondoltam ,van olyan pl erdő a háttér és 2 rosszvas "egymásnak esik",vagy vadász+vizsla Cserélnék is,bár nekem nincs olyan sok( Ádám teremtése ,Teremtés,amikor Ádám,Éva Isten meg az állatok együtt vannak-(ezeket úgy vettem)

000000000

Vannak gyönyörű tájképek, vadvilágos tematikájú relief anyagok, csak fizetősek.
Viszont szerintem annyira nagy az anyag, és szép a kidolgozás, hogy érdemes ránézni.
http://www.carvingpatterns.com/category_s/174.htm" TARGET=_fnew>45 dollárért egy teljes vadvilágos CD-t kapsz.
Nézz szét itt a honlapon szerintem.
Ráadásul megvétel után a faragást eladhatod jogtisztán, egyedül a forrást (képet) nem adhatod el, de a kép alapján készített munkát igen.

pv6cdvuc7

Ezek szerintem csak vektor képek. De érdekes az oldal.Köszi

s5f8tmfv3

pv6cdvuc7

Szia Amatőr.Nagyon köszönöm neked is,.Mivel nem nekem kell,hanem valaki kért ,hogy 1 asztalra kéne marni, és ő valami férfiasabbat szeretne (vadász)Olyan agancsos összeakasztósat-esetleg vadásszal puskával.De köszi még egyszer!

guliver83

Az ebay nagyon sok kidolgozott reliefet lehet venni. Nem akar esetleg valaki ilyet rendelni és ha többen belefizetünk akkor jobban megéri.

Csak egy ötlet!

000000000

https://www.youtube.com/watch?v=MDNRIzdJbcI" TARGET=_fnew>Artcammal simán tudsz reliefet csinálni vektoros képből is.

9a8r3iviv

Ugyanúgy a Vectric aspire 8-al is .

s69skz0ve

Sziasztok! Régen írtam tehát egy nagyon egyszerű kérdést tennék fel újra! Hogy lehet a pontozást eltüntetni az Artcam 2D-s munkaasztaláról???  https://photos.google.com/photo/AF1QipMsZaLwpFC5F87wN16P3g1ieTKla48iRDY7JxzR" border=0>

s69skz0ve

000000000

Sziasztok !
Van egy kis problémám.Újra kellett rakjam a gépem,feltelepítettem az Art Cam Pro-t ,amit eddig is használtam.A progiban szinte felére csökkent a betűtipus lista!Hogy lehetne vissza állítani,hogy mind meg legyen ?Előre is köszönöm !

000000000

Nem az a gond, hogy magán a gépen nincs fent az összes betűtípus, amit összegyüjtöttél pl. Corelből, innen-onnan?
Elvileg a betűtípusoknak a C:/windows/ fonts mappában kell lenniük. Ide másold be szerintem azokat, amik kellenek.