Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

vanni van Palikám.hát ennek örűlnék,mert azért a közös témát is meg kéne beszélnűnk!te a winyo lemezre is lehet marni,igaz nem probáltam még,és nem nézne ki csunyán!:)))

yb8iik8sz

Én csak "egyszerű" díszes-míves névjkártyát szeretnék fabrikálni.
Vinyom meg csak a notikban.Most nincs "kedvem" kiszedni.
No,ha meg van lemezkéd,akkor légyszi hozz már nékem egy 2 tenyérnyi darbot.Köszönöm.

000000000

Milyen marógépről van szó? Valamiről lemaradtam?

yb8iik8sz

Szeretnék egy komolyabb cnc-t.
Majd mail megírom.

000000000

viszek cimborám!:)))de nem mind arany ami fénylik!?:))))

yb8iik8sz

Köszönöm.
Dehogynem.Lesz az még arany is.Majd ráírjuk,hogy kínai.

000000000

én meg egy űrhajót!!!:)))))[#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2]

yb8iik8sz

Kínait?
(nem megyek veled)

yb8iik8sz

Csak annyira gondolom komolyan,hogy még a főmocit s eladom.(majd késöbb pótoljuk)

000000000

vviktornak a kérdés.
Kiváncsi lennék rá hogy hol tudsz olcson gömbfejü marót venni.zoltan_boller@hotmail.com
persze nem 16 éllel. mert az fára nem jo.

000000000

Igaz nem engem kérdeztél, de ha 6-os jó, akkor nálam.

000000000

VViktor

Szia Boller Zoltán és sziasztok Mesterek. Én csak 16 élűt tudok :( 1600Ft/db .Nekem is ez a baj hogy fához nem jó mert éget ,bár szép alapszínt ad  ha utána marsz bele főleg az akácfánál :)

3vv2btrhv

Légyszives egy képet a 16 élü maroról !!!

VViktor

Oké megpróbálok,de Kerinek tuti nem fog tetszeni :D