Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszönöm szépen, így már jól működik

yb8iik8sz

Értem én ezt,Tibor.De nekem nincs olyan technic hátterem,ezért küzdök,meg néha kárumkodok.
2010-es meg még tényleg nem nagyon,megnézték páran,multkór csak benéztem valamit nagy izgalmamba.
Vakegernek is igaza van,hogy arra kell használni amire való.
Na ez az ami nekem ritkán mükszik.Mindent megpróbálok kicsit "meghúzni".(van is sok csinált bajom)

VViktor

Tibor kedves. Tudom hogy sok az éle éppen ma küldtem Varsányi Úrnak a szerszám igényeimet,de eddig nincsen válasz :( Motorostól elvileg holnap vagy utánna érkeznek a tűk. És utánna :$

000000000

ezt olcson vettem,mert a praktikerbe a drága vevök kilopták belöle a patronokat,és leárazták 12 ezer fabatkára!szinte elnyűhetetlen eddig!!!:)))

000000000

na addig légy tűrelmes,és megfogja érni várni!:)))

000000000

sok trűkkje van pál,és ha egyszer össze futunk akkor trűkközÜnk kicsit!:)))

s5f8tmfv3

http://www.profikisgep.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/388090a682750315e592806ba4aa69bf.jpg" TARGET=_fnew>Ilyesmi? Ezzel meg Motoros tűivel 5mm mélyen 0,1mm lépésekkel száraz bükkbe. Ez is csak 130W és nem lehet csodát várni tőle. Az anyag megkezdésével vannak gondjai, leesik a fordulata, de utána megy szépen.

s7manbs8

Na én egy ilyennel fürödtem be, nem bírt vagy 20 percet össz-vissz. Nem is vettem másikat, amúgy is gyenge volt.

s5f8tmfv3

Akkor szerncsésnek mondhatom magam. 3 éves és még megy :)

http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Pics/Work/vw.jpg" TARGET=_fnew>Ezt épp most fejezte be, persze komolyabbat nem is várok tőle.

VViktor

igen pontosan ilyenem van nekem :)

000000000

mit akarsz,tökéletesre meg van az csinálva,csak egy kis drotkorongozás és kész!:)))

000000000

Nos akkor még egy kérdéssel zavarnálak benneteket:
Most már szépen megcsinálja úgy ahogy kell több rétegben kiszedi az anyagot nem egyszerre akar 6mm-t kiemelni.
No de a gondom a következő, hogy tudom ezt úgy megcsinálni, hogy először csak nagyoljon és utána szépen finoman dolgozzon a legvégén.

s5f8tmfv3

A toolpats fülön válaszd a 3D toolpaths 3. ikont: Z level roughing.
Ez egy külön szerszámpályát generál a nagyoláshoz az erre kiválasztott szerszámmal. Ezután mehetsz az első ikonra, ott beállíthatod és elkészítheted a simítószerszámmal az utolsó műveletet. Ha megnézed a programban egyszerűbb mint leírni.

000000000

csak azért az igazi az lenne,ha más maroval nagyolonál,és másikkal simitanál!:))

s5f8tmfv3

Ha tudnám hogyan kell! Légyszíves mondd el mit tegyek vele és milyen korongot használjak.