Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

A licencszerződésben (amit telepítéskor kipipálsz) szerepelni szokott midenféle visszafejtés és módosítás tiltása fejvesztés terhe mellett. Ha nincs külön text alapú nyelvi fájl, akkor zűrös a piszkálása. A képen amúgy is egy ősrégi verzió van, mert a mostaniak html alapúak.

35kpazcgr

Mindenre van megoldás!
:o)
Csak a magyar nyelv hiányzik.

000000000

majd ha csipni fogja valakinek a szemét,akkor tuti ogy a tyukszeműkre lesz lépve!amugy az ilyen illegálisan buherált progiknál sok a fentartásom,akár milyen őnjelölt magyar billi gétsz is csinálja!!!szoval az ac is okoz meglepetést,és ez vissza vezethetö az származására!!!nekem elhiheted barátom,és nem nyitok vitát ebben a kérdésben!!!

000000000

Nekem sincs semi szándékom ilyesmivel vitázni mindenki csak saját felelöségre használ mindent a saját gépén! [#ravasz1]

yb8iik8sz

Tényleg ez a leghatékonyabb megoldás erre a problémára, az ArtC-ben.
Nekem ez az ArtC sose lesz a szívem csücske progi.Nem is vele készülnek rlf rajzaim.
De azért nézegetem.
Minden tiszteletem a mindig tiszta és helyes válaszokért.(ritka) [#worship]

yb8iik8sz

Magyarosításról-egy gondolat.
Magyarosítod ArtC-t,majd előveszed a másik progid és nem is létezik magyar.  
Magam se vagyok nagy,angolból,de egy valamit lássunk be,ha kb 2-300 szót értesz,akkor azért már nagyjából érted a gombokat.Azt,hogy a progit is értsd,rajtad múlik.
Kutya kb.60 parancsot képes megjegyezni.

s7manbs8

File = Filézni a halat

Save = Vazze , kicsit átfordítva

Open = na ezt nem tudom mit jelent...

Lehet fordítani kérem szépen.

yb8iik8sz

Open=nyilt forráskódú hólapát
Így reggelre.

kfhhyweby

Open=Nyitva a kocsma[#nyes]

000000000

Már látom, jók lettek :)

000000000

sziasztok!tudjátok,és ezt az artcam iránti elfogultságom iratja,hogy "only 12-13 mérnök,és gyakorlo gyakorlatias, mérnök,és elismet szobrász művész, fejleszti folyamatosan ezt a progit,és ha belegondolunk akkor nem is rosszul,csak egy baj van,hogy meg kéne tanulni,és nem pálcát törni felette!!!ez a progi zsebre vágja a hasonlo progik 99%-át!attol ha egy kocsin nem, találod a féket,attol még lehet hogy van benne!:)))[#circling][#confused][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

Szeretnék kérdezni tőletek egy Artcam-os dolgot.
A problémám a következő:
Artcam-ban adott egy relief mondjuk a “Sculpt_Teddy.art” aminek a magassága 5mm.
Ebből készítettem egy 3D Tolpaths-ot. Ám amikor leszimuláltam akkor egyszerre, egy menetben akarná leszedni az összes anyagot mind az 5mm mélységben. Pedig a szerszámnál be van állítva a stepdown-nál az hogy egyszerre csak max 1.5mm-t mehet.  
Sajnos nem tudom, hogy hogyan kell megoldani azt, hogy egyszerre csak 1.5mm-es rétegeket szedjen le és ne akarja egyszerre mind az 5mm-t leszedni.

Előre is köszi mindenkinek aki tud segíteni.

VViktor

Sziasztok Mesterek. Az AC fénykép részét átírtam magyarra magamnak.De mire végeztem a fordítással már nem volt semmi értelme 2 okból kifolyólag.  
1. Attól még,hogy magyar nem tudok normális toolpath-ot készíteni. 2. Már fordítás után tudtam mit ír ki [#crazya]

s5f8tmfv3

A szerszám step down értéke csak akkor érvényesül ha a "Do multiple Z passes" mellé pipát teszel. Alatta két mezőt kell kitöltened, a felső a több menetes megmunkálás kezdete (értelemszerűen az anyag felszíne, mondjuk 0), az alsó a vége (mondjuk -5). Ha a step down 1, akkor 0 és -5 között 5 lépésben szedi le az anyagot.

VViktor

Amatőr köszi te egy isten vagy. Én is ezzel a gonddal kínlódok már jó ideje mint az előtem hozzá szóló.