Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Szia! Az 1-es egyszerű. Vidd 2D-ben a saroknégyzet alá a félhenger kontúrját. Aztán kihúzáskor használd a Merge High parancsot. Így a magasabbik fog csak látszani. Aztán a saroknégyzet tetejére a motívumot Add-el tedd rá, így az kiemelkedik belőle. A többire már van válaszod, kivéve a 2-est. De erre várjuk meg, mit szólnak a guruk. Vagy ők még mindig ünnepelnek vagy politizálnak a Csevegőben?

35kpazcgr

Ha valakit érdekel, meg van az ArtCam Pro 2009, SP2-es (~1,5 Gb).  
Nekem jó lenne egy régebbi is, csak tudjon magyarul.

000000000

A gyűrűt én a Swept Profile Turn funkcióval csinálnám. Ezzel egy lépésben a hengert is meg tudod csinálni.

000000000

az nekűnk is jo lenne ha lenne magyarul tudo AC!:)))

35kpazcgr

Abból gondoltam, hogy van magyar verzió, hogy a magyar nyelvű gépkönyvében ilyen képeket látok:
http://kepfeltoltes.hu/100315/7604937691_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
http://kepfeltoltes.hu/100315/6619169392_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Rabb Ferenc

gsbwxanch

Hát igen, ezzel könyebb lenne.

000000000

üdv
Szoftveresen megoldható a magyaritás én bele is vágnék csak csekély az angol nyeltudásom!
sima fordito programra nem lehet hivatkozni teljesen mert a felületen vanak azért szak szavak is amit a legtöbb fordito igen hülyeségre fordit át!
A artcam nyelvi fájl egy ArtCAMEng.dll fájl tartalmaza valojában!

35kpazcgr

Az ArtCAM 2009 már alapból tartalmazza az angol, német, francia, spanyol, japán, finn, olasz, orosz nyelveket. Csak a magyart nem. Azt hittem, van erre valami megoldás.......

000000000

szia!
persze van megoldás ArtCAMEng.dll kell bene az angolt átirni magyara!
ere léteznek szerkeztö programok amivel megoldhato a dolog nyelvtudás melet meg sok sok idö mert nem kis programrol van szó!

000000000

aztán ki fizeti majd a révészt???akarom mondani az űgyvédeket????:)))

000000000

tudod van valami nemzetközi jog féle,hogy pl.eu-s országban csak olyan terméket lehet forgalmazni,aminek van minden eu-s országbeli nyelvelvi választás lehetösége,de senkik vagyunk mi még az eu-ba,hogy a magyaritással törödjenek!!!!

000000000

szia!
szerintem nem a nyelvi probléma lenne az elsö gond ugy sem!
Hanem a licenszelése a programnak már ot megbukik a dolog hehe!

000000000

elhiheted hogy volt már erre itt probálkozás,és nem a forditáson bukott el....

000000000

http://zityisoft.fw.hu/" TARGET=_fnew>Akor ö már régen kapot volna ezért xxx évet!
Ez nem warezölés a programok magyarositása! :):):)