Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

000000000

na meg ezzel is próbálkoztam plexibe...http://picasaweb.google.hu/101004935278812717903/KeszultMelokKepei#5443993099894776914" border=0>

000000000

aztán ez lett belőle   :-)http://picasaweb.google.hu/101004935278812717903/KeszultMelokKepei#5443994469173130274" border=0>

s5f8tmfv3

000000000

ne ess már kétségbeennyire,fog ez menni ne félj!:)))pár átvirasztott éjszaka,és meg lesz az eredménye!a lényeggel tisztába vagy!:)))

000000000

Köszi köszi kétségbeesésről szó nincs csak marha sürgősen kellett volna az a hivatalos magyar címer a Nemes-féle de el kellett küldjem a melót.........majd legközelebb.Kb 15 éve CNC-zek de csak 2D síkvektoros vezérléseken hpgl alapú vezérlővel és azokat is fejlesztettem jó ideig,aztán most sikerült kicsit saját lábra kapni.
A következő szitut képzeld el : Ismeretlen gépvezérlés,ismeretlen rajzprogi (ArtCam),és most cseréltem le az xp-t win7-re
Az artom hol megy hol nem hol csak részben mert ugy e ez sem vásárolt :-)
Ja és a géprészlet meg a fejem felett
De kétségbeesésről szó nincs......:-)))))  

yb8iik8sz

A címer része profi.Az angyalokat karakteresebbre kellett vólna rajzolni.
Nincs öszhangba a címerel.
A marás hibátlan.

yb8iik8sz

000000000

Én kérek bocsánatot de kaptam a filét csak szerszámpályát kreáltam hozzá azt is balfa.... módra mert 1,5-ös gömbvégűvel 0,1-enként ,ment vagy 2x 4.5 órát.
Én most egy rohadt félgömböt se tudok gyártani nem hogy karakteresebben az angyalokat..:-)
Azért köszönöm de nem az enyém az érdem

000000000

ARTCAM TANFOLYAM  

Kétnapos alapozó tanfolyam. 2010. március 13-14. én lesz Hatvanban.  
Kezdés, mindkét napon 9 óra. Az ArtCam 2008. pro lesz a bemutatásra kerülő program.  

A tervek szerint, 16 óra foglalkozás lesz. Kivetítő használatával.  

A célunk a program alapszintű kezelésének megtanulása. Ami után mindenki tud kódot generálni a CNC vezérlő számára, gyártani, importálni, különböző mentéseket, méretezéseket, alakításokat, stb. Saját relief et (dombormű) készíteni, kombinálni a különböző relief eket. STL –ek BMP –k stb. felhasználása. Rajzból, akár szkennelt rajz vagy mesefigura 3D készítés, tervezés, stb. Kivágás, külső, belső kontúrmarás. Betűk marása gravírozása, 2D, 3D. kimarás, körbemarás. Mindenféle domborítások homorítások, készítése, kombinálása. Különböző tippek, trükkök megtanulása. Ezeken túl, még sok más.  

Lesz mód egyéni kérdések megbeszélésére is.  

Olyan átfogó alapokat adunk, ami elegendő lesz a saját továbbfejlődéshez is. De, érdeklődés esetén, lesz egy haladó tanfolyam is.  

Jelentkezéseket, érdeklődést, magánba kérem.  
Még néhány hely van. Nehogy lemaradj erről a talán utolsó lehetőségről !!!  
Van még 3 hely!!!  

Danibá.  

sanka74

Gratulálok! Az Tied az enyémhez képest egy csoda...Neked nincs szükséged olyan borzadályokra mint amiket én követtem el....Csak azt tudnám hogyan kell kivágni az AC-ben, hogy csak a domborított kép legyen a 3d-ben....de igyekszem..

000000000

én a helyedben maradtam volna az XP-nél,és föleg abbol kifolyolag hogy az AC az tudjuk milyen!:)))az artcambol nagy gondot nem kell csinálni,és annyíra nem bonyolult,csak van pár dolog amit mindenkörűlmények közt be kell tartani!!!:)))ha rá jössz a logikájára,simán fogod kenni vágni!:)))

sanka74

Endru! Sztem azért nem mentek be a képeid mert nem nyitottad meg őket nagyban, ott ahová feltetted...és nem azt másoltad be..eleinte én igy jártam...

yb8iik8sz

Szia!
Hogy érted,hogy csak a domborított kép legyen 3d?

sanka74

ugy hogy a kép körüli sima rész ne legyen benne a 3d-ben, csak a relief...a domborítás. ami nekem egyenes a címernél az ne legyen, csak a címert marja,pl.