Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Nemes Mihály

Sanka  

nagyon jó lett az angyalos képed is!

én mondjuk egy rézlemezben vagy egy fém flaska oldalán jobban eltudnám képzelni , mint gravírozás!

Elkérhetném tőled a vektor rajzát?

Miki2

Ez olyan jó lett, hogy szinte szerettem volna kézbe venni, megforgatni.
Gratulálok ![#worship] [#worship] [#worship]

000000000

de hogy vagy!!!:))mi sem igy szűlettűnk!!!:)))és több tonna faipari hulladékot is termeltűnk,de ezzel nem dicsekedett egyikőnk sem!!!:))))

yb8iik8sz

Az angyalos tök tuti.
Címer se rossz,és csak egy gondolat,ha szabad.
Az alsó kevésbé részletes rész nem harmonizál a díszes tetejével. Vagy oda kevesebbet,vagy alá több díszitést.
(első gondolatom(a rlf-ről)egy meztelen nő volt szecessziós kalapban)('bár izgi') [#csodalk]

000000000

Leninnek csak egy máig érvényes dumája volt.  
Mégpedig az, hogy a párttagsági díjat mindíg be kell fizetni! A tanulni, tanulni, tanulni dumát is mondta bár, de az a gyakorlatban nem vált be, mert legtöbbször a tök hülyék is érvényesülnek ha jó rokoni, baráti ill. genetikai kapcsolatokkal rendelkeznek! Én csak tudom, mert annakidején a SZU-ban jártam egyetemre 5.5 évig....

000000000

és ez a csaje?:)))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2010-02-25%2010%2047%2001.png" border=0>

000000000

....legtöbbször a tök hülyék is érvényesülnek ha jó rokoni, baráti ill. genetikai kapcsolatokkal rendelkeznek..?????????

yb8iik8sz

Hu, ezt nagyon bevariáltad.
Ez biztos korcsilyázó,ilyen combokal,de azért hokiznék egyet vele.

000000000

ezt véletlenűl hoztam igy létre,és lehetne talán az a cime hogy a szépséget nem lehet keretek közzé zárni...

D.Laci

Tibikém ez tán nem a Hajni?

000000000

000000000

Nem semmi. Ez biztos valami testépítő csaj.:D Az is saját munka ? Mert nagyon frankón meg van modellezve az izmok domborodása. A reliefen épp úgy esik a fény mint egy igazi szobron.

yb8iik8sz

Talán Juditka?
Mindenképpen motoron a helye!
Egyszer közrefog,kinem esik onnan semmi.
(22 éve volt egy orosz gyorskoris bném,még a mellei ilyenek voltak.Natasa nagyon kedves lány volt,de elcsúszott).

000000000

egy jo fotorol,simán csinálsz ilyen relifet!és az aktok a legkönnyebek!:))

000000000

jo is lenne ha hagyná magát le képezni!:)))várja hogy jelezz neki!:)))