Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Régebben tettem egy-két próbát vele, de ugye a világos részek a magasabbak, a sötétek meg mélyebbek az árnyékolás miatt, ezért a domborulat gerincén ugrás keletkezik,a valóságban azonban nem így van. Azt hiszem ennek feldolgozására találták ki a Face Wizard-ot. Meg küzdöttem anno egy kicsit a "ferde" domborulatokkal is, ami olyan mint a lejtőn ellaposodó csepp (pl. a "néni" mellei) de nem nagyon jöttek össze. Igaz a 7-es óta nem nagyon használtam.

000000000

ez már budys csaj!:_)))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2010-02-27%2017%2013%2057.png" border=0>

000000000

van jo pár modszer,amivel meglehet oldani,és több féle megközelités,de az "I-re a pontot sculptingal teszed fel.

000000000

Van ehhez valami digitális pen, vagy tábla ami használható ? Mert az egér nem igazán állt a kezemre.

000000000

ja,lehet digitális táblával is,de egy spéci egér nélkűlözhetetlen,meg a képnek jo nagy fájl terjedelműnek kell lenni,hogy jol ki lehesen a részleteket nagyitani!és a fotonak tü élesnek kell lenni!:)))

000000000

Értem. Tudnál ajánlani esetleg valami bevált típust ? Régebben szemeztem egy ilyen táblával, de azután elmúlt az Art-os időszak és annyiban maradt a dolog.

000000000

én még árultam is itt táblát,és bagoért,a kutyának nem kellett!:)))egérbe genius optikai.

000000000

Köszi. Táblából milyen felbontást érdemes ami használható is, nem csak pénzkidobás ?

000000000

nem felbontás szerint,ha nem méret szerint,az én táblám a4-sés trust márkáju.valahol kikéne probánod,mert ha nem jön be,bármennyibe is kerűljön,pénz kidobás lesz,ha nem tudod használni!a talira viszek magammal,és kiprobálhatod!

000000000

Köszi, sajnos nem tudok menni. Csak tapogatózom, mert régebben szemeztem vele, de bizonytalan voltam hogy érdemes-e pénzt feccölni bele, jobb-e annyival az egérnél. De ha te aktívan használod akkor gondolom jobb. Finomabban lehet vele szabályozni az erősséget mint az egérrel ?

43pbwjg8s

Mester!
Ez tuti! Nekem teccik! :)

43pbwjg8s

De nem nekem árultad!!!!
Elárultál látod!?!? :)
Megvan még?

000000000

ha elég jo a táblád,és ez a trust elég jo,mert jo drága volt,rengeteg paramétert tudsz álitani rajta,vonal,vastagság,ceruza intenzitás stb.én nem használom,és nem nagyon csinálok relifet,csak ha idöm engedi,és szerencsére van elég raktáron hogy bármilyen témában készithesek relifet.egy jo relifhez van hogy több hét is kell,és az még nem is lesz az igazi!az igazi relifeket agyagbol készitik,és művészek,és nagy felbontásu scannerrel viszik be a képet!

000000000

mweg van még és aktuális a téma!!!:))

43pbwjg8s

Majd beszélünk a talin.