Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

okszi,akkor fagyasztom,és most néztem szét a motyoid közt!:)))csereberélhetűnk!:)))

000000000

Köszi a segítséget. Amúgy én is tapasztaltam, hogy a monitor erősen csal. Pl. a lemodellezett minta sekélyebbnek hat mint a valóságban. Csináltam présbélyegeket, amiket azután laposabbra kellett marnom, mert túl mély lett a minta. Ezt a reverse módszert is használtuk már, amikor egy régi, vésnök által készített nyomóbélyegről kellett másolatot csinálni. Egy 20x100 mm-es mintát kb. 25 ezerért szkenneltek be 0.05 mm-es felbontással.

000000000

a 3dmodelclub tulaja,greg,az mondta a modszert,és azért olyan drágák a relifjeik is!:)))egyszerűbb cikornyákat,virágot rozettákat meg csinálnak cad progival,de komoly,nagy felbontásu,részletgazdag relifet már ezzel a modszerrel csinálnak!:)))

000000000

mondjuk itt ezt én kereteztem már be,de az alap az agyagbol van készitve!http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2010-02-20%2018%2029%2016.png" border=0>

000000000

Nem csodálom. Aki egyszer is szívott azzal órákig, hogy a számítógépes modellre rátegyen egy zűrösebb helyen lévő lekerekítést, miközben a valóságban 10 perc alatt összereszeli az íveket egy segédmunkás, az ráérez a technika korlátaira. :D
 A valóságban egy megkezdett minta már megvezeti a kezet, az egér meg akadálytalanul megy keresztül hegyen-völgyön.

000000000

Kellene egy Force Feedback-es egér. :D

000000000

van olyan egér,és ha azt nézzűk nem is drága,olyan mint egy golyos toll,és azzal már lehet bűvészkedni!

000000000

Tényleg? Mi a neve? Mert én csak tablet tollakat találok, meg tollszkennereket.

000000000

Szép, de vékonyka a leányka. Egyetemista koromban, mint gitárzenekari tag, sok ilyet "boldogítottam". De aztán áttértem a Maryilin Monroe ill. Claudia Cardinále típusú hölgyekre és nem bántam meg. Így  nem kellett többé néha a padot nyalnom és "fűrészelnem"...

43pbwjg8s

43pbwjg8s

000000000

az enyém ezektöl egy pindurit komolyabb,mert az ára 40 ezer körűl játszott!:)))

000000000

Egyszer marok Neked egy fapinát. Milyen fából szeretnéd?

43pbwjg8s