Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

sanka74

Próbáltam simítani a felületet, illetve tompítani az éleket is....bár eléggé lassú volt..

yb8iik8sz

Szia!
Egyet már biztos kaptál!
Valószínű, hogy nem marsz többet egybe.
Ha szabad kérdezni,mi a célod velük?Hova ez a nagy rohanás,hogy már időd sincs csinálni?
Hogy értsd:aki csinált már,annak az ideje is ment rá.Magam is szívesen adtam(küldeném másikat is),de miért is? Ki lesz marva?

yb8iik8sz

Szívesen!Szerintem kasa,lássuk marva is.
(nem a binary a kisebb?)

sanka74

de lehet,összekevertem...

279nwbpsa

Mikor lesz esedékes a marás?Kíváncsi vagyok a végeredményre.

000000000

Az stl konvertálással vigyázni kell, mert hajlamos nagy sík felületeket is kis háromszögekre bontani. Ami jelentősen megnöveli a számítási és memória igényt. Az élsímítás pedig csak ront a helyzeten, mivel egy ívelt felülethez sokkal több háromszög kell, mint egy sík lapokkal határolthoz.

Rabb Ferenc

Szevasztok Hozzáértők!
 Hogyan lehet ezt a dögöt (AC) rávenni arra, hogyha legeneráltam a szerszámpályákat (nagyolás, simítás, kontúrmarás) akkor azt egy fájlba mentse le. Ott van mind a három egyenként, de nem tudom összefűzni, hogy csak egy szerszámcserét kérjen közben. Vagy vasaljam össze manuálisan és tegyek közéjük egy-egy M6-ot? És ha már itt tartunk, füttyenthetne is egyet, hogy szerszámcserét kér.

sanka74

Remélem a héten összejön, és akkor lefényképezem,és beteszem ide...de lehet csak hétfő lesz belőle,igyekszem.már legeneráltam,ki kellene marni,25 fokos tű hegyes maró(ez van), 0,1 mm lépés,1000-1500 mm/min előtolás...jó sokáig tart majd...

D.Laci

Bal oldalról átt varázlod mindet a jobb oldra megfelelő sorendbe, majd mented.

279nwbpsa

Hát biztosan soká tart majd. :(
A múltkor kimartam azt a tigrisfejet,amit itt
a(talán)linkek között találtam.
Mit mondjak,ahhoz képest,hogy elég picire lett
csinálva majdnem másfél órába tellett.

000000000

Sajna az AC "nyafog", ha egy közös fájlba szeretnél különböző szerszámokat használó pályákat menteni. Ettől a problémától már én is évek óta "púzok". Pedig milyen egyszerű lenne ennek a nagyon sokat tudó programnak ilyen esetben mínimum M6-os parancsokat beiktani szerszámváltások esetén. Jelenleg én is külön külön mentem le a szerszámpályákat, melyeket egyszerű összemásolással (Windows Workpad) rakok össze. De ha egyszer bepipulok írok majd egy olyan "összegereblyéző" merge programot, amelyben az M6-os utasításokon kívül még a trilla is benne lesz.

000000000

A modell csodás, de hol vannak az angyalok? Ui. a címer úgy az igazi!

Rabb Ferenc

Köszi, de csak egyenként tudom menteni. Azt mondja, különböző szerszámokat nem szereti. Marad Géza javaslata, a kézimunka. Nem nagy ügy, csak gondoltam egyben elegánsabb lenne.

sanka74

Az a következő projekt lesz...Igen, ugy az igazi...de lehet hogy én egy órát is teszek a közepébe ami visszafele fog járni....értse mindenki ahogyan akarja.....

sanka74

már megint.....válasz gomb.[#falbav][#falbav][#falbav][#falbav]