Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Nemes Mihály

Hát ez egy nagyon fogós kérdés.
Mondjuk azt, hogy nem lehetetlen. :)

Bartel érdekelne! :)

000000000

ARTCAM TANFOLYAM  

Máig, minden jelentkezőnek meg kellett kapni a számlaszámos levelet.
Ha, valaki, mégse kapott, azt kérem jelezze felém magánba, nehogy kimaradjon.

Hamarosan lejár a jelentkezési lehetőség, ezért ha van még aki jelentkezne, az sürgősen írjon magánba.

yb8iik8sz

SzisztokT
Ha estleg tudna valaki segíteni, kinek gépén ArtC 2009 fen, a képen látható mappát szeretném.
(kicsit több mint 2008-nak,de bevallom,nincs kedvem felrakni).
Nagyon ksznm.

sanka74

Sziasztok! A Vectric küldött nekem egy AlphCam tutorial-t.Itt van,akinek hasznos használja...http://www.vectorart3d.com/index.cfm/ArtCAM_Videos.htm" TARGET=_fnew>ArtCam tutorial

sanka74

Igaz ez nem az AlphaCam topic, de olyan nincs is...De ezt is küldte a Vectric....
http://www.vectorart3d.com/index.cfm/AlphaCAM_Videos.htm" TARGET=_fnew>AlphaCam tutorial

000000000

Üdv!:-)
Bartel?Mire gondol kolléga úr?:-)1 hónapja kezdtem csak az ArtCammel dolgozni,úgyhogy nagy dolgot ne várj.De pl a gépem új ISEL.Ha bármi olyat kérsz amit tudok monnd bátran

000000000

Az AlphaCAM tutorialt ki is próbáltam, nagyon jól sikerül. Köszi

sanka74

Nekem is megvan, majd én is ráfekszek egy kicsit...

000000000

Neked melyik verzió van meg (AlphaCAM) ?

sanka74

sanka74

000000000

A munkahelyeden használod, vagy csak hobby. Nekem a V7-es van meg. De munkahelyemen már a legújabbal dolgozunk.

sanka74

Hobby, de még nagyon az sem,mert nem nagyon értek hozzá...majd talán most, gyakorlom.Csak nagyon egyszerű dolgokat csináltam eddig vele, meg nincs benne mach postprocesszor sem...nem tudod véletlenűl melik pp-re kell kiküldeni hogy a mach-nak tetszen?

000000000

Pont ezt akartam én is kérdezni. De az Alpha Standard-al kellene, hogy működjön. Ha valamit sikerül kiderítenem, tudatom veled.

000000000

Face Wizard-ban nem arcot,hanem mást szeretnék reliffé alakítani.Hova kell a két illesztőpontot tennem (szemöldök/nyak) ? Mélységben a legalacsonyabb, legmagasabb pontokra ?