Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

a címerben lévő bárányt textúrázni kellene subtract -al de még nem sikeredett megoldani h szép legyen ,úgy már nem lenne olyan duci és túlkondícionált[#wave

may47wb

Helló! Arra céloztam, hogy egy E betűvel több van.

000000000

óóóóóóóóóóóóóóóóó  köszi az a fránya magyar helyesírás :DDD valamint ezért jó ha többen megnézik a dolgot .több szem többet lát alapon.köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem[#worship]

000000000

Március 13-14. én lessz Hatvanban a 2 napos Artcam tanfolyam. Hobbystának is megfizethető díjért. Aki szeretne rajta részt venni jelentkezzen privátban. Olcsó szállást is tudok biztosítani.  
A teljes programot átfogó alapozó tanfolyam lesz. Legalább 16 óra oktatással.  
Még néhány hely van üres!!!  

Ha, szeretnél gyorsan, egyszerűen szép munkákat készíteni, mint pl. az ezt készítettem topikban is láthatsz, akkor itt a helyed.  
Jelentkezéseket privátba kérem.  

Nemes Mihály

Szeretnék megint, egy kis segítséget kérni!

PL:  50x50mm négyzetett rajzolok, és köré egy kb 2x akkorát.
szeretném úgy kihúzni, hogy a belső négyzettől 45 fokos törés legyen a külső keret felé.

remélem értehetően írtam :D
segítséget köszönöm!!

Rabb Ferenc

Rajzolj egy 100-as és egy 50-es négyzetet azonos középponttal. A 100-ast húzd ki 45 fokban piramis alakúra "0" kezdőmagassággal. A 50-est vond ki belőle 25mm kezdőmagassággal. Végül a keletkezett üreget fenekeld be egy síklappal 25mm kezdőmagassággal (Merge height)

tfpk6pks3

Nem lenne egyszerűbb,  ha 45 fok, limit to height, 25mm- add
és egy lépésből meg is volt....

Rabb Ferenc

De igen! Csak én gyakran előbb beszélek, és csak aztán gondolkozom. [#falbav]

robroy007

Szia Misi!

Szépen alakulgat a tudásod úgy látom!

Nemes Mihály

Köszönöm de a kanyarban sem vagyok hozzátok képest....

De igyekszem.

Nemes Mihály

Köszönöm az újbóli  segítséget nektek..

000000000

ARTCAM TANFOLYAM  

Kétnapos alapozó tanfolyam. 2010. március 13-14. én lesz Hatvanban.  
Kezdés, mindkét napon 9 óra. Az ArtCam 2008. pro lesz a bemutatásra kerülő program.

A tervek szerint, 16 óra foglalkozás lesz. Kivetítő használatával.  

A célunk a program alapszintű kezelésének megtanulása. Ami után mindenki tud kódot generálni a CNC vezérlő számára, gyártani, importálni, különböző mentéseket, méretezéseket, alakításokat, stb. Saját relief et (dombormű) készíteni, kombinálni a különböző relief eket. STL –ek BMP –k stb. felhasználása. Rajzból, akár szkennelt rajz vagy mesefigura 3D készítés, tervezés, stb. Kivágás, külső, belső kontúrmarás. Betűk marása gravírozása, 2D, 3D. kimarás, körbemarás. Mindenféle domborítások homorítások, készítése, kombinálása. Különböző tippek, trükkök megtanulása. Ezeken túl, még sok más.

Lesz mód egyéni kérdések megbeszélésére is.

Olyan átfogó alapokat adunk, ami elegendő lesz a saját továbbfejlődéshez is. De, érdeklődés esetén, lesz egy haladó tanfolyam is.

Jelentkezéseket, érdeklődést, magánba kérem.  
Még néhány hely van. Nehogy lemaradj erről a talán utolsó lehetőségről !!!  

Danibá.  

z2a2u8wf

Üdvözlök mindenkit. Még új vagyok itt. én 6éve dolgozom 1 ATT tipusú magyar cnc marógéppel ami most lessz átalakítva 4tengelyesre. 1 éve váltottunk át Biesse rover tipusra. mindkettővel eddig csak 2D-ben martam. Szeretnék a magam kedvéért dombormintákat marni, de ehhez úgy látom az artcam progi a legoptimálisabb. Ha meg tudnátok mondani honnan lehetne "beszerezni" nagyon megköszönném. Olyan is jó ami telepítésnél licenszkódot kér. Minden segítséget nagyon köszönök.  

000000000

Tiszteletem Nemes Mihály!

Arról lehet szó hogy azt a remek címer reliefet mondjuk a szigeti.endre@gmail.com-on viszontláthassam .art formában?! :-)
Köszönöm és gratula hozzá