Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

szeva komám!már azt hittem hogy maga alá temetett a munka Zolikám!!!:)))hát szeretem a kigyokat,de csak állatban...!:)))emberbe utálom tudod?!!!

0gbwyh99

besirkyjh

Nem panaszkodom , munkával kapcsolatban .

Most meg büntudatom van .De hát ilyen vagyok ( a szakmámmal jár )  hirtelen haragszom és ugyan olyan hirtelen nyugszok .

Van belölük elég mindenhol .Rá kell lépni a fejére ( nem a kigyonak az csak egy állat ).

[#kuss][#integet2]

000000000

Zolikám,elsö a munka és aztán a szorakozás,mert szorakozásbol nem lehet megélni!:)))

yb8iik8sz

Sziasztok!
Bárkinek, bermelyik reliefem szívesen elküldöm, arra készültek,hogy kimarják.
Kérésem csak annyi, hogy aki kimarta,az ha nem gond, küldjön nekem fényképet róla. Honlapkészítéshez szeretném felhasználni.
Szeretnék egy olyan weboldalt készíteni, ami a CNC-t inkább "művészi" vonatkozásában mutatja be.Reliefkészítés,marás,stb.Nem személyesre tervezem,ezért ha bárkinek van kedve,csatlakozhat,szívesen látjuk.Szerkesztgethet,töltögethet,amihez kedv van,de képeknek is örülök.
Domaint,tárhelyet megvettem.Nyitóoldalt feltöltöttem.Amint rájövök,hogy buttonhoz hogyan link,töltöm tovább a már elkészűlteket.Az oldalak flashben készűlnek,minden mozog.(Ha egyszer elkészűl öt nyelvű lesz).Minden segítség jöhet.Ksznm.

Zoltán,küldöm neked is.

000000000

Szia Plk!

Egyszer láttam Tőled egy Picassot...

Hétvégén kimarnám.
Ez lenne az első 3D marásom:-)

Üdv

yb8iik8sz

yb8iik8sz

besirkyjh

Szia  

Köszönöm szépen .
Ahogy igértem estefelé már lessz is belöle "munka darab" .

[#worship]

000000000

Tyűha!

Ilyen sorrendben jó lesz:-)

Üdv!

000000000

nagyon szép a picasso!!!csak a textura miatt hatalmasra nö az elkészitési idö!:))))

000000000

Szia PLK ismeretlenül is!
Én is kérném a két modellt, ha lehetne. Fiamnak nemsokára lesz a 33. (Krisztusi) szülinapja és én egy olyan fa laptop dobozt akarok csinálni neki, melynek külseje egy dinamitos ládára hasonlít, a belső oldalára pedig valami "lágyabb" motívumot marnék. Oda lenne jó pl. valamelyik Picasso remekmű.

tfpk6pks3

000000000

Igen!!!

Elküldenéd mind a kettőt?

Hali!

yb8iik8sz

Szerbusz Géza bácsi!
Nem annyira ismeretlenűl.
Jómagam ismerem sportolói múltad,gitárkészítési megoldásaid,kedveltebb angol tájszólásaid,utazásaid helyszínét,emlékeit,iskolai végzetséged,kedvenc zenéid,stb.Elég sokat,ahoz képest,hogy rokonok se vagyunk.Mindegy.
Természetesen, ha megmondod melyiket szeretnéd,elküldöm.
Megtisztelés számomra, hogy ArtCam oktató mesterem,kisegíthetem,szerény munkáságom apró szösszenésének valamelyikével.
Tudom bírod a régebbi zenéket.Magam is.
Hasonlókat: http://www.youtube.com/watch?v=gHDCJVoObGE&feature=PlayList&p=85DF36E7ADB31DC9&playnext=1&playnext_from=PL&index=105