Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Vbodi!
Köszönöm az érdeklődésedet. Semmi komoly gond nincs, csak rengeteg a pótolni való.
Örülök, hogy akad 1-2 ember aki észreveszi, hiányomat.  
Látom te is gyönyörüségeket készítesz mostanában. Gratulálok!

000000000

ARIAL betűtípushoz hasonló egyvonalas ékezetes betű kellene. Honnan lehetne letölteni?
Esetleg, hogy lehetne csak a betű középvonalát kimarni és így válna egyvonalassá Artcam-ban?

tfpk6pks3

A feltöréssel van a gond.
Néha néha, hajlandó normálisan felkúszni, olyankor megnyitja a nálánál nem nagyobb verziószámúval készülteket mind.

000000000

Próbáltad már a "ISO" , "ISO mono", "Plain TEXT", "Standard" vagy "Romanus" betütipusokat? Ezek egyvonalasak, talán megfelelnek Neked. Ha nincsenek meg, szivesen elküldöm.

f35ezvjs

Ha van skypéd írd privárba a címet küldök neked engravír fontokat

motion

Ha dobsz egy üres levelet, Én is küldök neked.
Van valahol vagy négy fajta egyvonalas...hátha jó lesz valamelyik.

000000000

Azok nekem is megvannak, de nagyon nem jók a formáik és gyalázatosan helyezkednek el az ékezetek.

Segítséget kaptam közben egy fórum társunktól.
Köszi mindenkinek!

000000000

Sziasztok.
Keresek olyan programot amivel gravírozni tudnék.Hedenhain vezérlésű gépre.Hallottam olyanról hogy Matrix 2-program de nem találom.ha tudtok segíteni előre is köszi

000000000

szervusz Tott!
Amit keresel programot Az Artcam tudja!
http://img697.imageshack.us/img697/6570/heidhen.jpg" border=0>
mint a fenti képen látható is a Hedenhain post processing ott van benne!
Épen ezért használjuk mind annyian mert sok gépnek a nyelvét istmeri és széleskörben alkalmazható!
Ha gondod akadna Artcam beszerzésel keres meg privátban!

000000000

Üdv. A Hedenhain-re való programírás elsősorban nem a progitól függ, hanem hogy van-e hozzá posztprocesszor. Mivel elterjedt vezérlés szinte minden progihoz van posztprocesszor, csak nem biztos hogy szabadon hozzáférhető. Amúgy, úgy tudom a legtöbb Hedenhain-es gép átkapcsolható ISO módba is.

3vv2btrhv

http://origin.ih.constantcontact.com/fs067/1102329648786/img/11.jpg?a=1102945897258" border=0>
Valahol igy készül a képkeret-léc

000000000

ArtCam!!!!

A tavalyi sikeres tanfolyam után, jönnek a jelentkező levelek, ezért úgy döntöttem, ismét lessz, 2 napos ArtCam alapozó tanfolyam. Teljes programot, átfogó alapismereteket adunk legalább 16 órában.
Valószínűleg, március 13-14. én lesz. Így lesz utána 1 munkaszüneti nap. Helyszín hatvanban lesz. Szálást biztosítok, az azt igénylőknek.  

A legjobban azt hiányoljuk, amit elvesztettünk, és mélyen fájlaljuk hiányát. Az, hogy valami lehetne de, nincs, annak vágyása kevésbé erős, mivel eddig sem volt, és nem éreztük előnyét, és kevésbé fáj, hiánya.  
Itt a lehetőség, hogy megtapasztaljátok mit jelent, ha van ez a tudás, és használjuk előnyét.  

Jelentkezést, kizárólag magánba várok.  
Danibá.

may47wb

Igen az lesz a gond. Mi a teendő? Telepítgessem amíg jó nem lesz, vagy próbáljak meg inkább másikat?

yb8iik8sz

János, egy javaslat. Használd a 2008 pro-t, az viszonylag stabil (bár néha behal), és sokunknak megvan.
Nekem a 2009-es nem nyitja meg a 2008-as art fileimat,csak rlf-t.Le is szedtem.
Jó munkát!

Sankának, ha még kell.

tfpk6pks3

Én azt teszem mindíg, ha takarítás van.... Amikor már hajlandó beolvasni, a saját "gyári" cuccait, akkor viszonylag jól is működik. Jah... a 2008-ról beszélek, a 2009-et meg se ...@..., amíg ilyen!