Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

sanka74

váooo.köszönöm szépen,már csak stl-t kell belőle csinálnom...

may47wb

Igen, a 2008 pro-t használom. Nálam néhány betűtípus megnyitásánál fagyott ki, van amelyiket meg se nyitja, nem mindegyik tetszik neki.

may47wb

Akkor megpróbálom újra feltelepíteni, hátha jó lesz.

7vpav5d32

Nincs valakinek középső ujjat mutató kézről rlf, stl, stb? Köszi!

may47wb

http://www.dafont.com/" TARGET=_fnew>Itt mintha láttam volna ilyet, de már nem tudom hogy melyik volt az.

7vpav5d32

Valamilyen 3D-t keresek. Azért köszi!

D.Laci

3D daz studio, vagy poser -ban vannak modellek azokat ugy mozgatod ahogy akarod, beálitod neked megfelelően majd csuklóbol levágod a bodelröl.

000000000

ez pontosan igy van,hisz te sem eszel meg mindent!:)))

000000000

konkrétabban komám?????

yb8iik8sz

Az miét van,hogy reggel még látszik a képem, azt már nem igazán?

7vpav5d32

Főnökömnek szeretnék egy ajándékot a "kedvességéért". [#vigyor2] Valami ilyen szöveg mellé, hogy " A jó főnök nem csak igér, hanem be is TART". Írtam neked meg a másik "öregnek" [#vigyor2], gondoljátok végig és jelezzetek. Üdv

7vpav5d32

Ezeket én nem használom:(. Megtennéd, hogy lecsonkolsz egyet és stl, iges -ben elküldöd?  Köszi!

tumnmsi57

Küldene valaki magánban egy rövid telepítési útmutatót az ArtCam 2008 Pro-hoz? Elvileg "megoldásos" de nem bírok vele, midig valami dongle cuccot akar!
Vagy esetleg nem is "megoldásos"? Valaki tudna ilyet feltölteni, amíg leszedem?
Előre is köszönöm a segítséget!

000000000

magánba az ilyet te!!!!