Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

0gbwyh99

Még egyszer : [#eljen][#taps][#taps][#worship][#worship][#worship][#worship][#worship][#worship]

Rinaldo

ne mááá véletlenül ment el duplán de tényleg még elemzem hogy ez hogy sikerült[#wave]

3vv2btrhv

Kedves Ijász !!  
Több levelet irtam neked , de nem méltatsz a válaszolásra !!  
Szeretném megkérdezni , a képkereteidböl szivesen aramyoznék felületet . Budapesten van pár üzlet ahol értékesiteni lehetne .
Légyszives válaszoljál nekem , ha pedig nem vagyok méltó rá azt is ird meg !!

6dvb4peg3

még nem, de már megoldódni látszik a dolog, köszönet a gyors segítségekért.

Rabb Ferenc

Akkor OK. Ha mégsem, akkor küldj priviben egy emil-címet [#wave]

tfpk6pks3

Kedves Tíbor!
Elnézést, ha így lenne, de nem emlékszem mélre tőled.
Légyszíves az ijasz21@gmail.com címre írj.
Válaszolni fogok.  [#felkialtas]

VViktor

Sziasztok mesteremberek. Úgy látom hiába van meg nekem az AC pro ha nem értek hozzá. A gép helyettem nemfog gondolkodni:D Így maradok a python scriptekknél:) Azzal is lehet 3D-ben marni ,bár messzenincsen olyan szép mint Íjász úré,de ez van:)Azért köszönöm nektek a kitartó válasz adást.Üdv Viktor.

000000000

Márciusra tervezem a következő 2 napos ArtCam tanfolyamot. Lehet rá jelentkezni, akit érdekel.
A teljes programot átfogó alapozó tanfolyam lesz. Legalább 16 óra oktatással.
Már, vannak jelentkezők.

Jelentkezéseket privátba kérem.

000000000

Szia Danibá!
Jó látni(olvasni) újra a Fórumon.Remélem, minden OK?

000000000

Melyik proginál tudsz python scriptekkel 3D-ben marni ?

VViktor

Például a pycam is alkalmas rá. De ott van az imagecrve ami igazából nem python hanem C,de hasonlítanak nagyon egymásra.

000000000

Szóval linuxos vagy. :) Ezek szerint nem egy felületet követsz le, hanem valamilyen függvénnyel generálod a pályát ?

VViktor

Igen vakegér,de mégis be lehet állítani mindent,ahogy elnézem a progikat. Bár az imagecaver forr.kodjába bele kell nyúlni,hogy utolag ne kelljen editálni de ez van:D

may47wb

Mi lehet az oka, hogy az artcam fájlokat nem tudom megnyitni? Pl: banners, emboss stb.

000000000

Ha az .art kiterjesztésűekre gondolsz, azokat csak azzal a progival tudod megnyitni amivel készítetted. Ugyanis az AC elég keményen titkosítja a fájlját. Tudomásom szerint. Ha máshol is használni akarod, mentsd el a 3D modellt stl-be, a vektorokat pedig dxf-be.