Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

A "Toolpath" ablakban a Neked megfelelő stílusban szerszámpályát generálsz. Beállítva persze a szerszámot, anyagot stb. Aztán Toolpaht Operetions-ban lemented a megfelelő file formátumban. Pl Mach3-hoz mm-es léptékkel *.tap formában.

43pbwjg8s

Nemesemberek ha összejönnek. :)
Bocsánat!

000000000

szia
valami ilyesmit keres!
http://img94.imageshack.us/img94/687/probax.jpg" border=0>

gsbwxanch

Ez nagyon szép lesz...

tfpk6pks3

Ez meg a délután zenéje lesz...

VViktor

Sziasztok köszönöm a gyors válaszokat. Egyből meglett a g-kód :)

Nemes Mihály

Ez egy remekmű!!![#taps][#worship][#worship]
Hát egyszer szivesen leülnék veled, hogy megnézzem hogyan születik ez meg!!!

Elárulhatnád nekem , hogy sikerül ráhajlítani a díszt a keretre?  

alig várom , hogy milyen lessz fában!!!

Miki2

Ez nem piskóta !
Mekkora marókkal készíted ezeket a szép munkákat?

tfpk6pks3

Még befejezek egy másik melót, aztán megcsinálom 260x200-ba.
Ha kész lesz, majd felteszem.

Ez a ráhajlítás, egy soklépcsős mutatvány....
elmolyoltam vele egy kicsit.

Nemes Mihály

Hát ezt az elmolyolást, megnézném,  ha lehetne egyszer!!

000000000

Hát ez valami gyönyörű!!! Le a kalappal Mester![#eljen]

tfpk6pks3

[#buck]
Örülök, hogy tetszik.
Remélem, azért inspirál is! Legalábbis azért rakom föl őket. Engem inspirálnak a dícsérő szavak, titeket meg, ha látjátok, miket meg lehet csinálni. :)
Két éve még azt sem tudtam, hogy mi az ArtCam.
Úgyhogy hajrá felfedezni a trükkjeit. (nem mintha most tudnám...)[#email] [#falbav][#fejvakaras]
Sok szép munkát!!!

VViktor

Sziasztok. Mesterek azt hogy tudnám megoldani hogy a marás ne a legmélyebb ponttal kezdődjön a z tengelyen? nem lehet megoldani hogy, a Z fokozatosan menjen lejjebb?

tfpk6pks3

Do Multiple Z Passes
De jobban jársz, ha a mach-ban csinálod, úgy nem nő többszörösére a G-kód.
Viszont, ha csak a kezdésnél van problémád, akkor az a legegyszerűb, ha "becsapod" a Mach-ot. Kezdd kicsit magasabban az első sort és ismételd lassan lefelé haladva, míg leérsz 0-ig.
Oldalba már bírja, már ha ilyen jellegű a problémád

VViktor

Szia Íjász. Több gond is akad vele :) Egy Emc-m van,kettő 3.2 gömbmaróval csinálnám.De ez a becsapás tetszik okos ötlet ;)