Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

ArtC nem vágja négyfele a rlf-t (azt szem). De ha csinálok a rlf-ből stl,ds,obj,filet, azt cad-be simán feldarabolom. Azt minden darabra gcode.
Gipsznél még szerintem a végén az összerakásnál az illesztéseket se nehéz eltüntettni.(fánál is lehet,de még nem próbáltam)
Amin inkább nagyon elgondolkodtam, hogy vajon mennyi idő egy ílyen nagyot kimarni?
(ha a marást vállalod,rajzt megoldom)

000000000

Őszintén megmondom, nem teljesen én írtam. Csak egy meglevőt alakítottam egy kicsit úgy, hogy jó legyen a Mach-hoz.

ukcge40u

Mit kell tudnom hozzá?

besirkyjh

Akkor az tul szép lett volna hogy az Art-ban szépen látszik minden és utánna vág négyfelé ?

Kit érdekel hogy mennyi idöalat csinálja meg a gép ha van rajta haszon dögivel ?

Nem akarok ekkora képeket csinálni az egy más kategoria .

yb8iik8sz

Lehet,hogy ArtC is megcsinálja,csak még én nem lelltem meg,de szerintem nem. Az ArtC-nek nagyon jópofa ez a rlf része,de nem egy 3d modellezős progi.Ezért ahogy tapasztalom,vannak is hiányosságai e részekben.De szerintem nem is arra csinálták,amire meg igen,arra tényleg tök jó.Nekem bejön.

yb8iik8sz

Megrajzolni is érdekes vólna pedig,teljesen más szempontok szerint kéne,mint az átlag méretüeket.(távolságok,részletek,stb)

000000000

Sajnos így nem tudom leírni, de talán ha sok időm lesz csinálok egy leírást és elküldöm. (nem 1-2 héten belül)

000000000

http://kepfeltoltes.hu/thumb/091208/mad_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>[/img]

000000000

üdv mindenkinek !  
első próbám artcam pro val . hogy lehetne szebb eredményt elérni ?ja és hogy lehet a " művemet " elmenteni képformátumban ? nekem nem sikerült mert mindíg feket-fehér lett ? köszönet  D lacinak a lehetőséget :D

besirkyjh

Nem olyan rossz az . Mondom én az amatör .
Képet csak képlopoval tudsz menteni az Art-ban .
Talán a madár farka tul domboru . Csináld sokszor ujra és menni fog .Nálam van olyan kép ami 036 verzio 001röl indultam , most már tetszik .

[#lama][#nevetes1]

000000000

KoLa

Google - képlopó - rögtön az első már jó[#wave]

may47wb

Window fülecske és save 3D view image.

000000000

köszönöm a segítséget ,és próbálkozom .sokat kell még tanulnom nagyon, azt hiszem :D  
üdv