Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

kűldök én neked olyat,hogy kinö a kapot szakálad mire fel állsz a géptöl!a velejjo tipusu képek nagyon jok,és szép plasztikus relifet lehet csinálni belölle!:)))

yb8iik8sz

Elelmélkedhetünk rajta.Marógép határáig.
Én megcs,ha te kimarod? (valami eladhatót kéne)(de nagyon-nagyot)

s7manbs8

Olyan ez hallod, hogy ha az eredeti mű az jó, akkor az átalakított, másra formált mű se rossz sokszor, mert valamit nagyon tudott a mester, meg a követője is ugye, azt is dicsérjük meg. Párhuzam példának, ha egy Hendrix számot ad elő még akár egy béna zenekar is, akkor is meg lehet sokszor hallgatni, mert még úgy is megmarad belőle valami, sőt van úgy, hogy egy másik még ütősebb verzió is születhet ily módon.

000000000

szerintem,a marogép munka terűlete csak a határ,és vannak ötleteim!:)))

000000000

azért én például,jobban élvezek egy művet könyvben,mint mondjuk a film adaptácioját,és hiába nagyszinészek játszák!:)))lásd.:Keresztapa!good fater!:)))

yb8iik8sz

Magam is. "Ábel a rengetekben".  Sőt, sokszór a filmet alig érted,ha nem olvastad könyvbe.pl.Stephen K/Ragyogás.
Ötleteid ne hagy zsebben!

000000000

sztyepán papátol ha sokat olvasol,akkor lehet hogy skizofrén leszel!:)))majd elöadom őket!:)))

yb8iik8sz

Multkór egy óráig néztem a semmit, és azon gondolkodtam,hogy már kataton skizó vagyok e. [#guluszem1][#wow1][#vigyor2][#nyes]

000000000

ne tojj be,jo gyogyszerekkel,helyén lehet tartani!:)))

000000000

Igaz már egyszer kérdeztem,
"Emboss Relef Wizzard"  Melyik ArtCam Verzióban található? Nekem a 9.126-os JewelSmith wan meg és abban nem találtam. Tud valaki segíteni?

besirkyjh

Szia  

Két lehetöség .Az eggyik részletekben gazdag a másik 2000mm felett van ( és CNC-vel, ha igaz )
http://cnctar.hobbycnc.hu/Kulcsar%20Zoltan/Relief-nek/kentaur2.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Kulcsar%20Zoltan/Relief-nek/Scan_Float.jpg" border=0>

Mint kihivás megteszi nem ?[#nevetes1][#confused]

yb8iik8sz

"Fény-nyilaimat ma újra kilövöm
Égi Íjjásza vagyok a világnak
Fény-nyilaimat ma újra kilövöm
Ősi lángom mesze jut
Fény nyilaimmal száll a szeretet
Félelem sötétjét tűzben elégeti
Fény-nyilaim hozzák az életet
Ármány tőlem messze fut". /  Nimród éneke

Bocsánat, a lovasról a kedvenc versem jutott az eszembe. Nagyon tetszik.(a kép is)
Az alsó se szotyi. Az gipszbe van marva?

000000000

Egy új dimenzió nyilt meg előttem. [#taps]
Na, sikerült egy PostProzesszort csinálnom a forgató tengelyemhez. Egyelőre tesztelem, de még hibát nem csinált.[#vigyor2]

besirkyjh

Ez van hátuljára kottázva[#nevetes1]

Igen az gipsz ,van valahol egy másik az mégnagyobb 4 darabbol van és ilyen távolkeleti minták vannak rajta az csoda szép .

Csak azt nem tudom ha egydarabban nemfér a gépalá akkor meglehet-e csinálni több darab bol ? Biztos meglehet .Csak azt meglehet-e hogy az Art-al csinálok egy 2000 x 1200 mm-es relief-et és utánna négyfelé vágom a G kodnak ?
[#lama]

ukcge40u

Majd egyszer valaki belevezet, hogy hogy is megy ez pontosan?
Mert csak a posztprocesszor jelentőségével vagyok tisztában, de kotyvasztani még nem tudok.
Pedig szeretem megcsinálni a finom kajákat... :)