Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

"Emboss Relef Wizzard" Tud valaki erről a funktióról valamit? Melyik ArtCam Verzióban található? Ha sikerül egy képet is teszek fel http://kepfeltoltes.hu/view/091202/ArtCam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Na, ezt (is) még meg kell tanulni :-(

000000000

000000000

a jewelsmith.de előbb járd végig a fokozatokat,mert össze fogsz kavarodni!:)))

yb8iik8sz

Thx. De ennél nagyon csaltam. Rájöttem egy technikára, és ez tényleg fél óra alat megvolt.
(de rajzolni kell tudni)

000000000

Igazad, van. Vannak fokozatok, de én a képfeltöltésre gondoltam.  
Ok. a jewelsmith, de melyik verzió. Nekem a 9.126 van meg és abban nem találom. Lehet, hogy el van dugva?

000000000

ha fotobol akarsz dolgozni,akkor válaszd az open menűt,és jelöld ki hogy bmp,jpg,stb.és mikor be adja alol a fekete fehér,és jobb oldalt a szineset,akkor van középen egy olyan menű hogy min "Z,max "Z,akkor ide irjál be egy minimális értéket,pl.2.0mm,mert ennélkűl 3d-ben csak egy sik rézlapot fogsz látni!:)))mikor ez meg van,lehet a fotot vectorizálni kedved szerint!:)))

yb8iik8sz

Na Tibor! ezt hesszöld meg! Csináltam pro-ból Jw-t, nagyot csaltam, és itt egy 3d model teapot.

yb8iik8sz

De a kimarásához már valamelyik más progi kéne. (+ egy kis smooth)

000000000

A fokozatosság elvét betartva, mond el légyszives, hol lehet a jewelsmithben elérni, hogy a hengeralakú dolgoknál az NC kódban az "A-tengelyt" is kiadja.

000000000

meg mondom öszintén,hogy nem foglalkoztam a témával mélyebbern,mert nincs még forgatom,és nekem még nem akltuális!:))

D.Laci

4tengelyes post processor kel hozzá!

000000000

Közben rájöttem, de honnan? Vagy próbálgassam a meglevő PP-ket hátha valamelyik passol?

000000000

Közben kipróbáltam, van több is. Már csak arra kell rájönnöm, melyiket fogadja el a Mach.