Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  
A CUT 3D-t mennyire ismered ?
Van olyan funkcioja hogy 4 oldalas megmunkálás . Ez lehet hogy jo az alámarásokhoz is ?
Olyan proba ábrái vannak hogy azok már inkább szobrok . Pl: fej a hal a vitorlás vagy az auto .

Van valaki aki használja a CUT 3D-t ?

000000000

az alá maráshoz,min kell 4 tengely!:)))és az alámarás megtervezéséhez,kell egy jo cam progi is!:)))gondold végig hogy mi történik mikor marsz,és milyen szőget zár be a maro a munka darabbal,és itt kell variálni,és eltolni a maro szögét,de ezt apukám meg köll tervezni!:))))és a Z-re kell számitani csak 3 mocit,és ez már 5 lesz a végén!

besirkyjh

Jo Jo  
Ezt tudom , de nézted már azokat az ábrákat amiket a V carve ad a progival , tényleg megcsinálja . Csináltam egy 3D-s rajzot a Sketchup-al a V carve beolvasta és megkérdezte hogy hány oldalrol szeretném megmunkálni ( 1vagy 2 vagy 4 ) .Ö maga generálja a szerszám pályát hasonloan mint az Artcam és le is szimulálja .
Felfogom telepiteni és még egyszer átnézem hogy mit tud .

ukcge40u

Megvan!!
Zolikám, áldom, hogy a világra jöttél, de igazán!
1 éve láttam ezt a progit, és elfelejtettem a nevét, így hiába kerestem, nem találtam. Eddig!
Most már csak be kell szereznem, de ez már menni fog, mert megvan a progi neve.

Már megérte itt lenni... [#taps][#worship][#worship]

besirkyjh

Sokáig probálgattam és meg is akartam venni csak hát .... a többit tudjátok .
Olyan 100 alatt van itthon .
Örülök ( de komolyan ) hogy segithettem .
[#wave]

000000000

Ennél a munkadarabot kell pozicionálva elforgatni és marni az oldalát.

yb8iik8sz

Csak a demójába olvasgattam be régebben, egy pár 3d modellem. Ahogy vbodi is írja, tudod forgatgatni, bár azt szem csak 4 felé. De ha beolvastatom más elhelyezésbe, megvan a többi része is. Sajnos nincs meg,megoldást se lelltem rá.
A kistesója megvan,ha estleg kéne, én 2d-re azt használom. (egyszerű és nagyszerű)

ukcge40u

Lehetséges lenne, hogy nekem is legyen egy kistesóm?
(reménykedő szmájli) [#vigyor3]

yb8iik8sz

Igen, erre gondoltam magam is (de akkor pro nem jó ehez),Jw meg is van (tudod), de még sose sikerült felraknom. Megpróbáltam most újra, még az instalig se jutok, már a kicsomagolásnál is mindenféle hibát jelez.

yb8iik8sz

ukcge40u

besirkyjh

Igy van , 4 oldalt tud .MOst már megnézem azokat a carve fileket , ( feltelepitem a demot ).

Köszönöm a progit de elvagyok látva minden joval kivéve a Cut 3D-t .[#smile][#confused]

000000000

lődd le az egésazet a regystriig és kezd előlröl!:)))nem akarom leirni hogy hogy csináld,majd priviben okszi?:)

besirkyjh

Azt hittem alszol.

Még a végén kiderül hogy nem is a Prot használod hanem a JW-t .
Ugy látom nekem is telepitenem kell a másik felét is .
[#confused][#eljen]

000000000

nekem van jo pár belöle!:)))az én terveimhez megfelelnek!:)))