Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

azért ha sw-ék lényegesebben olcsobbak lennének,sokkal többet tudnának eladni belőle,és sokkal tőbb fejlesztést is tudnának csinálni!nekik a hig dollár jobb mint a sűrű bani!:)))akarom mondani a cent!%:))))

000000000

amugy az artcam is megtudja csinálni ugyan ezt!:)))

43pbwjg8s

nekem csak egy pár nap kell, mert teű lassan jön. :)
Majd értesítelek.

000000000

mi jön lassan cimborám?:)))a dolcsi?:))))

yb8iik8sz

Üdv!
Próbált már valaki jpg to vektor-ból rlf-t csinálni?  Érdekelne a véleménye.

43pbwjg8s

A program my friend!
Too low seed. :(

A pénzt ne emlegesd! Most talán egy régi barátom kihúz a bajból 4 évre. Addig valamit csinálnom kell. ....
Nem tudom hogy csak agyalni vagyok képes a dolgokról és szövegelni feleslegesen, vagy képes vagyok-e egyáltalán tényleg csinálni is valami hasznosat. Jó lenne ha menne.

000000000

ne mentegetözz,mert csinálsz te mindig valamit,és nem akarod tudomásul venni,hogy az idö milyen nagy ur,és azt a rengeteg gondolatot ötletet kellene osztályozni,fontossági sorrendbe,hogy melyiket te,melyiket majd az unokád csinálja meg!:)))a pénzből és időböl sosincs elég!oppenheimer után szabadon!:)))

000000000

mi a gondod vele Pál?:)))

s7manbs8

Én azt szoktam mondani, hogy időből van a legkevesebb. Pénzt azt még lehet is kölcsön kérni, de időt kitől ?

000000000

kéne nyitni egy bölcsességek c. topikot!:)))

gsgpn7f4b

Tisztelt mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Ha valakinek van Mikulásos, karácsonyos 3D modellje vagy CNC progija és meg tudná osztani, szívesen venném.  

s7manbs8

CNC bölcsességek topic. Nehogy eltérjünk a tárgytól persze.

000000000

vagy:Bölcsességek és a CNC?vagy,CNC-zz,és bőlcs leszel?

000000000

most a cnc progit azt karácsonyra szeretnéd,és mellé mikulásos relifeket?:)))

yb8iik8sz

A vonalak, miket csinálnak a jpg to dxf progik.
Nekem macerás velük dolgoznom, s kiváncsi lennék mások, hogy boldogulnak velük.