Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

tfpk6pks3

sanka74

Ha minden jól megy az alábbi linken keresztül elérhető a lentebb említett leírás,remélem lehet használni valamire.Már csak az ArtCam magyarítást kellene megszerezni...

Révész Richárd

Küldenék csak itt nem tudok a levélhez képet csatolni az emil címedet meg nem tudom.

sanka74

AZ ARTCAM MAGYAR LEÍRÁSA SANKA CNC MAPPÁBAN ELÉRHETŐ (HÁLA DANIBÁNAK)VALAKI NEM TUD MAGYARÍTÁST A PROGRAMHOZ?

may47wb

Kipróbáltam az artcam-ot, az elkészített szöveget gravírozni akarnám de elakadtam. Mit és hol kell beállítani?  file:///C:/Users/Melissa/AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/ST94DLUQ/N%C3%A9vtelen%5B1%5D.jpg" TARGET=_fnew>Képernyő

Rabb Ferenc

A hibaüzenet: Nem tud számolni a következő ok miatt: Nincsenek megmunkálandó vektorok kiválasztva.
A 2D képernyőn nem választottad ki a szöveget.  

Nemes Mihály

Hy!!

Lenne egy kérdésem szeretnék egy félgömböt lesímítani! de van rajta egy  átmenő furat!! hogy lehet megírni a simító pályát, hogy a furatba ne simítson!!!

yb8iik8sz

000000000

megy ez már szépen!:)))billy!:)))

yb8iik8sz

may47wb

Kipróbáltam, akkor ezt "No valid area to machine has been selekted" az üzenetet kaptam. Ez nem olyan egyszerű min első ránézésre gondoltam [#confused]
Órákig el lehet vele szórakozni.

000000000

ha tiszteletben tartod a vektorokat,és rá jössz a jelentőségűkre,akkor rá jössz hogy nem is olyan ördögi az egész!:)))ez az alapja az AC-nek!!!!!!!nem mondom többet el!!!:))))[#nyes][#nyes]

000000000

ez mi akar lenni művész ur???[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]