Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

épp azon dolgozok!:)))

yb8iik8sz

Szia Zoltán! jól látod, szerintem a legegyszerűbb, ha csinálsz egy pontos rajzt (rajzprogival, ArtC macerás), és mindig az adott részt (mit épp csinálsz) olvastatod be ArtC-be. Így pörgős, és vissza tudsz nyúlni, ha valamelyik részlet nem szimpi. Sok egyforma részt egyszerübb megrajz 3d, azt stl. Lehet variálni.

yb8iik8sz

A sok kis tüsit a kalászon egyszerűbb volt nem egyenként kihuzig, hanem a kész line összes kijelől, vastagságot ad, kihúz, azt stl bevisz AC-be.

besirkyjh

yb8iik8sz

Félreérthető. Nem 1enként kihúz, tudom hogy mind ki lehet jel, de Art nem csinál vastag vonal.(azt szem)

43pbwjg8s

Hülyén hangzik, de kezdem megszeretni a röviditett írásmódodat.
Érteni még nem mindig értem. :) De már nagyon kedvelem. :)

43pbwjg8s

Kicsit olyan Sziús akcentussal írsz néha. :)

000000000

ez az stlezés miatt,ugy felhizlaljátok a fájl méretét!:)))meg lehet ezt oldani másképp is!:)))

yb8iik8sz

Hel Pét! A róvás+a pörgős elme terméke. 'Hej, ha még a ligatúra képzést is értenénk sokan'. Kommunikálhatnánk jelekkel. Hosszú mondatokat egy jellel megoldanánk. Tapasztalatom szerint a lig képzést átlátva, sok kínai jelet (öcsém tolmács), de néhány hieroglifát is megértek.
Nekem bejön.    szrtlek, mgfnyget, thttlen,- rovás íás szabályok, nagyon logikus.

yb8iik8sz

Sz Tib! Meg, ha binary-ba mented(még Pét magyrzta el régebben,miért is),d abban egyet értek Íjásszal is(bár még techikailag nem érzékeltem,majd sok marópálya és marás után,hogy így szebb pályát generál. A pixelt se sajnáljátok, ahogy a pc bírja. Szerintem ez minden tip 3d modellezésre érvényes.

yb8iik8sz

Nem véletlenűl csinálják ezt bösze erős gépekkel. Láttam egyszer film,hogy készült Shrek. Nagyon, huu. (és azt szm Mayával)

yb8iik8sz

Ha a "Sziús" akcentnél az indiánokra gondolsz (nem 8ker),volt köztük ki beszélt "magyarúl". Lehet, hogy hihetettlen, de múlt századi(értem 19.)amerikába kiment munkások beszámolói szerint, sokszor megértették az őslakosokat mert nagyon hasonlóan beszéltek. De érdemes megnézni a Maja és a magyar nyelv hasonlóságait.
Csodás és a legősibb a nyelvünk, de változó is. Mint minden.(egyetlen állandó a változó) Ezért se érdekel az épppen aktuális helyesírási szabályok. Tudom, hogy 500 év múlva már más lessz! (Előre mentem).
Elnézést, nem pont topic tém.

43pbwjg8s

Én egyszer megfogadtam, hogy soha nem megyek vissza ajvítgatni ( :) ) mert elvész a gondolat.

yb8iik8sz

000000000

rád meg pipa vagyok!!!!:))