Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Meg értve .

Köszönöm

yb8iik8sz

Még egy trück. Fordítsd ki és smootholj (sculptingba)belülről. Más lessz mint felülről. Ahogy a mű igényli.

besirkyjh

Ez is uj nekem , kiprobálom.

000000000

ahhoz hogy az artcammal normálisan,és szépet alkoss,csak jo minöségű,konturos fotokbol dolgozzhatsz.30-40kb képek semmire se jok,legfeljebb ing gombnak.minimum 500kb-nél kezdhetsz valamit!

000000000

a vector az alapja mindennek!:)))vector nélkűl nem tudsz szépet alkotni!:)))

yb8iik8sz

besirkyjh

Gondolom hogy az lessz a vége .
Egy valami hátráltat de nagyon . Ha vectort csinálok akkor ugye van az a sok sok kis szigetecske amit nekem külön paraméterezni kell és mind ezek elött a vectort rá kell igazitanom a konturra ez igy iszonyu hosszunak tünik .  
Valahogy igy kell ?

000000000

figyusz Zolikám,holnap a talin bövebben oké?!:)))

besirkyjh

000000000

besirkyjh

Az bizony de holtig tanul az ember .

000000000

urak,vigyek a talira relifeket,vagy ne?mert feleslegesen nem másolok dvd-t!

kmajer

ha már így "leuraztál" többünket...
igen, légyszíves hozzál néhány biztonsági másolatot
Én külön megköszönöm+ viszek nyerset

43pbwjg8s

Bátyó!
Én megnézném kézben a halasat és (bár ezt nem emléxem Te csináéltad-e de igy ráémlik) azt a szépen kidomborodó virágot. Ezek nekem nagyon tetszettek készen.

000000000

lesz  pár száz db,és biztos köztűk van amit emlitettél!:)))