Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Vanak ezzel egy páran. Ez is csak egy érzés. Konvertáld szeretettre!
Máshogy. Drága Tibor! Nagyon szerettem volna elmenni, de ebben az Élet nevű játékba nem mindig nálam vannak a nyerő lapok, dolgoznom kellet, mert, hogy a bőség rosszút még nem sikerült kimarnom.
Őszintén sajnálom (képeket látva főleg, hú mennyi kütyü), főleg mert, hogy ráadásúl, kedves embertől (látva hiányoságaim) kaptam volna marókat+még bükk fát is. Sok lemaradt hasznos infóról nem is szólván. Bajuszod is megcsodáltam volna.
Rám + ne légy pipa, gyújts rá inkább egyre, én is szoktam néha(kicsit máshogy), és küldj inkább egy csini kalapot(mint neked van)! Nekem csak rízsszedő van.

000000000

na jo,megbocsátok mert emberből vagyok!?:)))a kalapom meg majd egy ötlet föszereplöje lesz!:)))...hass alkoss,gyarapodj!:)))

yb8iik8sz

Bajusz, kalap, csak valami betyáros ötlet lehet.
Többit+teszem: hasam van(tömöm),alkotni is szoktam, gyarapodáson is túl vagyok(imádom a ref munkám).
Há most mi légyen? 'Csak jön valami new idea'.

yb8iik8sz

Nemes Mihály

Hy!

Kérdésem lenne???, miért nem tudok az artcamben egy sima egyenes vonalat gravírozni? miért kell bezárni a vektort? pl menny ell 20mm egyenes vonalban 0.5mm mélyen és ott áljon mega gravírtű!! segítséget előre is köszi.

lehet hogy hülyeséget kérdezetem :[#lookaround][#merges2]

tfpk6pks3

Nem kell bezárni...
Machine Along Vector
megadod a felszint és a mélységet.....

Sok sikert

Nemes Mihály

köszönöm a segítséget így tényleg működik :)[#eljen[#vigyor5]

kfhhyweby

Várom privben a talin megbeszélt feltöltés igénylést az illetőtőktől.Hajnalra feltölteném.

000000000

ArtCam TANFOLYAM.  

Többen érdeklődtek a tanfolyamról. 5 konkrét jelentkező is van. Ezért, tervbe vettem egy ismétlését az átfogó alapozó tanfolyamnak.  

KÉREM azokat, akik lemaradtak, vagy csak most gondoltak a tanulás lehetőségére, MAGÁNBA jelentkezzenek. A jelentkezés még nem kötelezettség vállalás.  

Danibá.

f35ezvjs

Bocs hogy okoskodok! Lehetne egy ilyen tanfolyamot pl a skype csatornán folytatni? Szenzációsan megtanított engem az az első lecke amit Homovics miklóstól kaptam a Skypon. Miklós itt is köszönöm neked. lehet konferenciában megoldani természetesen nagy fegyelemmel. Már tudom elindítani a programot és a klipartból betölteni és természetesen méretezni valamint a G-kódot generálni. innen már gyerekjáték a Mach3 ba dolgozni vele.

kfhhyweby

Üdv!1,vagy 2 napos lesz?

000000000

Azzal azért egy táv beszélgetés nem versenyképes, ha 16-17 órát résztveszel egy prezentált tematikus oktatáson. Ahol, még a szünetekben, és este is tudsz beszélgetni a társakkal, oktatóval.
A barátkozás lehetőségét már csak mellékhatásként kapod.

Más az, ha kapsz egy tojást, hogy csinálj belőle tyúkot és abból kaját, vagy kapsz egy konyhakész baromfit.

Persze, valamikor, át gyalogoltam Pestet és Budát egyhuzomba, annak is megvan a maga szépsége. De, manapság inkább másképp.

kfhhyweby

Akkor ismét 2 napos,a második napra lehet,hogy benevezek!

000000000

Igen, kétnapos lesz a tanfolyam. Rövidebbet nem érdemes ennek a nagy anyagnak. Ez is szoross volt.  

Bejegyeztelek az értesítendők közzé.  

6x509vxe

Felraktam a mappámba egy régebbi magyar forditást,ha vkinek még nem lenne meg...