Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Üdvözlök mindenkit,15 éve cnc technikus vagyok de most szaladtam bele az ArtCam program használatába.Érdekelne nagy pl. Danibá tanfolyama is........És az is felettébb érdekelne hogy lehet az ArtCam 2009 pro progit fájdalommentesen :-) megszerezni
Köszönet ,minden jót!

000000000

maradjál még a 2008-nál!:)))az artcam egyik jelegzetessége,hogy nem kezeli egyformán,a régi és az uj fájlokat!leg többűnknek a 2008 van meg!:)))ne kapkodjál!:)))csigavér!:)))

000000000

Az újabb tanfolyam, szervezés alatt van. A jelenkezők számától függ az időpont.  
Már alakul a létszám.  
A többit magánban.

kfhhyweby

Én is az vagyok,teknomókus,meg még más is.De.Hidd el nekem,itt megesznek minket,az artcam egész más,hidd el.Néhány cad,és cam programot,ami iparban használatos,megeszek.De az itt jelenlévők tudása előtt mélyen meghajlok,egyik-másikén meg csak pislogok![#buck]

kfhhyweby

Üdv Danibá!Írtam neked a találkozós toikban.

kfhhyweby

43pbwjg8s

Nem tudom volt-e már képben:
http://www.youtube.com/watch?v=wwtHypVaIDQ" TARGET=_fnew>Flexi Sign

000000000

talán ha lesz 2.500 dollárom!:)))nem rossz egyébbként!:)))

kfhhyweby

Rajzból  vektor?Erről volt szó,ha jól láttam?

000000000

erről,csak kicsit borsos az ára,de nem lehet csodálkozni,az ilyen kaliberű progik,ilyen árfekvésben vannak!:)

kfhhyweby

no,akkor privben küldök neked valamit!Kis meglepi,okossággal együtt!

kfhhyweby

tfpk6pks3

Tényleg érdekes....
és az ára is...   :)

kfhhyweby

Melyik verziója ez?Nem tudjátok?

s7manbs8

Ezek az Amerikaiak most ebből akarnak meggazdagodni, ha már így leamortizálták magukat.