Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Miki2

Ez igazán ízléses, szépen sikerült munka.
Gratulálok.

sanka74

Sziasztok! Van egy magyar nyelvű ArtCam leírásom 215 oldal,gondolom ez már megvan nektek.Ha nincs szívesen megosztom veletek,csak jelezzétek.Amugy 2452kb, pdf formátumban.

000000000

Igen, légyszi tedd elérhetővé nekem.
Kössz.

sanka74

Elküldöm magánban,és légyszíves tedd ide fel mert azt én nem tudom hogyan kell,hogy mindenki számára elérhető legyen.Köszi.

000000000

A sárgabarack fával dolgoztam faesztergával régen. Nagyon szerettem. Én, nyersen is készítettem belőle pl. poharat és nem repedt el a mai napig. Az az kb. 34 éve.  

000000000

Oké.  
De, segítek is, hogy tudjad máskor:))

yb8iik8sz

Elnézést Danibá!
Talán kicsit túl sok kabbalisztikus irodalmat olvasok, hol is nem mindig a leirt szavak jelentik a lényeget.
Igérem, megpróbálom inkább Magyar íróink szép nyelvezetét használni. Bár most amúgy is megyek edzőtáborba, szavaim elhalgattatnak.
Minden jót! [#wave]
Isten-Isten.

000000000

Fontosnak gondolom: Amit én tudok, vagy gondolok, az közel sem mindenkire igaz.  
A tiszta, érthető beszéd rendkivül fontos.
Jó táborozást!

tfpk6pks3

Danibá
Csak egy sima névtábla, panelajtóra.  
220x60-as

besirkyjh

Szuper sárgabarack van nekem is .
Felvágatom 15-20mm-es lapokra .

Van még kevés körtém és jo sok szilvám .A körtét tudom hogy jo a fater sok lovat faragott belöle és most is szépek .
A szilvát nem ismerem ugy hogy marad a kisérlet .

Ötlet : A minap láttam egy gyönyörü orát ( nagyon érdekes volt a fa mintája ) és mikor megkérdeztem hogy miböl van a válasz a norabora fa gyökere feletti rész átméröben fürészelték fel .Ahol van az a gumo ( na azt ).

Révész Richárd

Egy óra barkácsolás árán eljutottam odáig,hogy megcsináltam egy példafeladatot,ami benne van az AC-ben.Nagyon örülök neki de ez még édes kevés.Sebaj tanulni kell.
Viszont van egy problémám.
Nem találom az "új szerszámpálya"ikont.
Valaki segítene?
Előre is köszönöm.

tfpk6pks3

Mit is keresel tulajdonképpen??

Révész Richárd

Azt mondja nekem az okítóanyag hogy "kattintsunk az uj szerszámpálya ikonra"

Révész Richárd

Asszem közben megtaláltam amit kerestem.

tfpk6pks3

Küldj egy screen shoot-ot emilben és leírom mi a "pálya" :)
Aztán, lehet kattintgatni, az új AC, új szerszámpályakészítőlyének, az új ikonjára...