Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

ennyire ne légy avantgard!:)))[#mf1][#mf1][#mf1]

0i8bkxjf4

sziasztok. egy kis segítséget kérnék
ilyenkor mit csináljak
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=231746" TARGET=_fnew>http://kep.ivpicture.hu/231746.t.jpg" border=0>

yb8iik8sz

yb8iik8sz

Keresztezik a vektorok egymást.

0i8bkxjf4

Azt valahogy sejtettem de hogyan tudnám valahogy kikereztettetni

yb8iik8sz

Ne haragudj, nem igazán értem, de ha átküldöd a rajz, megnézem.

000000000

igy már más!szép,de az előbb az én gépemen csak két zárojel volt láthato!:)))

yb8iik8sz

Utility, avagy wizardry a léthez. Kettő kimar,egyik megfordít, azt bármi. Rakhatod hűtő alá (a sali,tovább sali),bemenő vízvezeték köré(bőrödön tapasztalod), ágy alá(az immunrendszer sokal jobban regenerálódik egy nyugalmi erőtérbe!).  
 Alice tavaly elment(18.5 volt,skót juh), Epó(berni p, 17),Lify(kuvasz szerü,15),és nagyon fel-alá rohang.
Ezek csak a "rövid" távú tapasztalataim. (borotvám se nagyon kopik)

s7manbs8

Spájzba befőtt alá jók ezek, hátha nem romlana meg olyan hamar a barack, meg a körte. ?

yb8iik8sz

Befőzéshez ezüst kolloidot használok.
2db tiszta! ezüst lap,trafó,azt elektrolízis.
Permetezni is szeretem.

s7manbs8

Mindig tanul az ember, bár ez nekem elég új téma.

s7manbs8

Azok a kuty jó sok bírt.

yb8iik8sz

Thx.Fűtöt pirms a házuk.Szeretik.

000000000

A kiválasztott vektorok önmetszőek. Az önmetszés azonosításához készíts group-ot a vektorokból.
 Mintha jobbra fent a csücsökben lenne egy hurok. Nézd meg közelről a hegyes csúcsokat, összekapcsolásnál ott szoktak hurkok képződni ha nem megfelelő gombbal kapcsolod össze.

22pkusuaf

köszi, nekem nem volt meg és biztos hasznát veszem. Megmondanád az e-mail címedet? Szeretnék veled beszélni. Vincent