Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Erre az lenne a megoldás, hogy kellene több fej és párhuzamosan dolgoznának.

000000000

És miért csak 400mm/min sebességgel nyomod?

yb8iik8sz

Ennyivel merem. Mennyivel lehetne? És még, hogy, hogy lehet letesztelni, hogy mi a max, ahol még nem hibázik?

yb8iik8sz

Gondoltam már 7 maláj szüzre, kezükbe vésővel.  
Nehéz beszerezni.

000000000

Fel gyorsítod oda vissza és ahol már nem bírja, az a max és ebből leveszel kb 30 százalékot. A 400 at nagyon lassú.

yb8iik8sz

Csináljak egy próba modelt, jó nagy lépésekkel, azt azon? Gondolom Mach-ba is fel kéne akkor tekerni. Mach-ba tegyem maxra?

yb8iik8sz

A gyártó szerint 6500 mm/min-re képes a gép.
Így már főleg nem értem.

000000000

Fel tudja dolgozni időben az adatokat ? Mert ha az Art sok kis egyenes szakaszra bontotta fel, akkor nem biztos hogy győzi. Ilyenkor segíthet, ha köríves közelítésekkel csökkented a mondatszámot. Mintha az Art-ban lenne valahol egy ilyen opció.

tfpk6pks3

Én a 2mm-es rádiuszos végű maróval, 8mm-er mélységig, 0,2-es fogással kb 16000-es fordulaton, 4000-4500 között szoktam engedni, fától és mintától függően, ArtC g-kóddal

tfpk6pks3

Ha sztó géped, nem túl lassú, emelheted a szorzót, bár a Mach nem túlzottan szereti. Jobb direkt G-kódból a nagyobb sebesség, egyébként sztem 150% fölé, nem jó menni

tfpk6pks3

Machba a gyorsjáratot állítsd be, ahogy VBODI írta. Az előtolás, úgyis annyi, amennyit a G-kódban meghatároztál

000000000

A Mach3 "Motortuning"-jában állítod a sebességet, ameddig bírja és utána ebből leveszel kb 30 százalékot és ezt le okézod a Motor tunning-ba. Ez lesz a max sebessége, ha ennél nagyobbat kap, akkor se megy ennél gyorsabban.

000000000

Milyen micro lépést használsz?

yb8iik8sz

Nagy a bajom.
Leállítottam 226304. sornál. (gép pihi, ember vacsi), majd végrehajtás innét, és nem hajlandó csak 155206. sorig menni, majd pity és villog a reset.
Mit tegyek?

s7manbs8

Lehet találtál egy új bug-ot ?