Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Háááát Tiborom , nekem sikerült belenyulnom rendesen az Art-ba . Biztos vagyok benne hogy tul bonyolitom , nem baj ezt már ki szenvedem és utánna megkérdezem hogyan kellet volna .Nehéz egy jo relief-et csinálni ( föleg hogy van egy mita hozzá hogy hogyan kell kinézni-e ) kezdem megérteni miért mernek pénzkérni egy jo relief-ért pedig csak ül a gépelött meg huzogat ide oda meg vectorizál .

Amiota csinálom ( ora számban )a cimerem ezt ha valaki kifizetné csak egy 10-es Euroban vehetnék magamnak a franya kis E2N esztergát .

Ettöl függetlenül nagyon szeretem !
Csak hát még láma vagyok hozzá [#lama]

000000000

az a baj,és ezt neked is utoljára mondom el,pedig a barátom vagy,hogy az artcam nem gondolkozik helyetted!:))vannak játékszabályai,amit kö keményen betartat veled!:)))és ami fontos,és már ezt is mondtam,hogy előbb a fejben késziteni kell lépésről lépésre egy tervet és szép tekhnologiai sorrendbe,a relifet fölépiteni!:)))a vvector itt mindennaek az alapja!ennélkűl konyec!:)))azok ebből élnek,és a sokidö meghozza gyűmölcsét,mert a világ minden tájártol veszik öket!:)))ha te kéthétig szivol egy disszel,az olcson számolva,min.140 rugo!:)))the time is money!:))))meg komám,nem ilyen gagyi fölszerelésűk van hozzá mint nekűnk!:)))én 140 rugoért inkább veszek kész relifet,és még az életem is hosszabb lesz!:)))

besirkyjh

Bizony az idö az pénz .

Azt a fránya Debrecen cimert nemtaláltam sehol kész relief ként ugy hogy muszáj voltam neki ugrani .Ugy ahogy irod fejnélkül bele puff .

Mint mindenki más én is hotig ... tanulok .
[#beka3]

A másik , azt Te csak hiszed hogy utoljára mondtad el .[#ejnye1] Ugyis fogunk még kérdezni kicsit burkoltan .[#wave]

000000000

tudom zolko,ez nálam már sablon szöveg,és ha rongyosra tépem a számat,akkor is elmondom ujra meg ujra,és egy hangyányi informáciot mindig ki tudsz hámozni belöle!:))))

iezx50gsm

Hát nem tudom mennyire illő a kérdésem de én például szivesen látnék az adok-veszekben egy két relifet.

besirkyjh

Egyformák vagyunk .

Nem mindig érdemes vissza küldeni valakit hogy olvassa el a topic-ot , sokszor egyszerübb leirni konkrétan a válasz mint hagyni hogy napokig keresgéljen és utánna felteszi a hibás kérdést .

yb8iik8sz

besirkyjh

Szia .

A NET-en találsz eleget , azt hogy hasznos-e azt Te tudod .A relief készités szerintem egy külön szakma és itt a forumon nem igazán fogsz találni olyan embert aki folyamatosan ilyeneket árul .Meg lehet hogy nem is etikus ( mégis csak Hobby forum ) .
Ha meg kérsz valakit aki ért hozzá ( nem én )akkor biztos segit egyszer egyszer .
Relief az van sok sött nagyon sok ,de olyan amihez van szerszám pálya is na az már gond .Ha csinálni tudsz szerszám pályát még egy kis akarat és mennifog a relief is . Gondolom .
[#confused]

000000000

Csak nem hagy nyugodni ez a hengeres dolog. Melyik verzióval csináltad?

000000000

van egy pár és nem egy kettő is!:)))

000000000

ezt a pro,és a jw is tudja!:)))be mégy a relif könyvtárba,és alolrol a 4.a create ring.itt kiválasztod hogy a minta keresztbe,vagy hosszába legyen a hengeren.ilyen pofon egyszerű!:)))

000000000

Köszönöm a válaszod, ki fogom próbálni.

000000000

nem jol irtam:a relif vezérlöre kattints,és a fgelnyíilo menűben válaszd a ringet!:)

000000000

Ok. Azt is kipróbálom.

000000000

nem azt is,ha nem csak azt és ott tudod kiprobálni!:)))