Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

0i8bkxjf4

Azt magátol számolja ki az élszög és átmérőből

000000000

az már a tapasztalatotokon mulik,hogy mit,hogyan és mivel akartok megcsinálni.én max 3 féle marot használok,és láthattátok,hogy elég jol!:)))
)

Nemes Mihály

Köszi a Válszat!!
 Én is erre gondoltam, de nem mertem idáig ezt meglépni!!

köszi

may47wb

Tibor javaslat? Motorosféle gravírtűröl van szó, amin a "C" méret 8,2mm.

D.Laci

Flute lenght (C) az mintha a vágó élhossza lenne...

D.Laci

FÉL szőget kel megadni nem teljes szöget...

000000000

nem tudom hogy mit szeretnél marni???:)))a minta,és az anyag is fontos!:))hűlyeséget nem akarok irni neked!

besirkyjh

János  

Az félszögben lessz jo ahogy a Laci irja .
( Half Angle 15 ) és biztos hogy jo .

may47wb

Világos. Megtévesztett "Conical Flat 0.2 - 30deg"-ra gondoltam, hogy ez a 30fokos gravírozó.

Nemes Mihály

Hát ezt martam!
de sajnos a gyűrűknél, a nagyoló nem hagyott anyagott, és így nem simította le.

de nagyobbra hagyom a szerszám méretett és kipróbálom úgy

http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%26Nemes/AC%20servo/K%E9pek/hajokerek.JPG" border=0>

000000000

nagyon jol sikerűlt,és ne szabodj!:))))

yb8iik8sz

Csináltam még egy Picassot.

yb8iik8sz

000000000

szép, művész ur!:)))

yb8iik8sz

Ksznm.De már nem akarok több Picassot.Mennél többet nézegettem ezt a képét is (rajzhoz,húzáshoz,stb) rátőttem,hogy Pablo se volt teljesen normális.(de érdekesen ábrázolta az idő múlását a nőnél)ennyiben jópofa játék volt,hogy melyik részt mekkorára huzzam.
(Valami nagy összetettet kéne sok-sok részlettel.