Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

0gbwyh99

NAGYON JÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!  #eljen][#taps][#taps][#taps]
Publikus ? [#buck]

v9bpn59m

Nekem is nagyon tetszik, a kisfiam kedvenc meséje.
Ha publikus érdekelne!.

yb8iik8sz

Enyém legénygyermekem is szereti, bár nálunk most bakugan mánia van.
Elküldöm email, azt ha esetleg kimarod légyszi muti meg.

Istvánnak is szívesen. Éjjel küldöm.

000000000

a fönöködnek szeretettel fel tudom ajánlani!:)))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/2010-01-27%2017%2051%2016.png" border=0>

0gbwyh99

Sajnos még nincsen min kimarni , dolgozom a gépem tervezésén , még a télen be akarom fejezni ! Ha meglesz - a munkákat tuti ide is fel fogom tenni . [#worship][#wave]

0gbwyh99

[#eljen][#taps][#taps][#taps][#worship][#worship][#wink][#wave]

000000000

Jópofa, Te csináltad?

000000000

Szinte hallom, ahogy rázza a csörgőjét.

000000000

pont egy fönök párnája alá valo!:)))

besirkyjh

Szia  

Éppen ma fejeztem be a gépet és holnap készülök teszt marásra .( ez volt a duma ) de igaz .
Ha elküldöd nekem is akkor kimarom fábol és felteszem ide . A szerszám pályát majd én megcsinálom .

Köszönöm  

[#eljen][#worship]

besirkyjh

Szia Tibibá

Anakondát is tusz ?

Van egy kömüves pallom hozzá .

Nagyon jo a relief-ed .
[#eljen][#nevetes1]

000000000

Kár, hogy nem dokumentálod, mindenki hasznára lenne.A Főnök nyitna Neked egy topicot.

Miki2

Szervusz Zoli !
Agépedről már tudok. Képet láthatunk itt ?

besirkyjh

Áááá , ezt még nem láttátok .

Ez alu és érdekes .

[#rolleyes]