Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

tfpk6pks3

Ha nem portrét akarsz kidolgozni, akkor ne a face vizzard-dal kínlódj, hanem importáld be a képet

000000000

és adjál neki egy valamilyen z" értéket is!

yb8iik8sz

Urak!
Láttam "olyan" oldalakon az idei évnek megfelelő, topic nevét jejző progit.
Nem próbálná meg valaki leszedni és megosztani.
Tenném magam is, de mobil nettel szinte képtelenség.
Ksznm.

robroy007

hol láttad engem is érdekelne!

robroy007

de legalábbis okosság az ami nagyon kéne hozzá mert a progi már jön haza

43pbwjg8s

Ugyan nem ATRCAM, de szórakoztam egy picit PRO/E vel:
Első nekifutásra ez az alap. Holnap még folytatom:
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/reliefnek/sas0.jpg" border=0>

43pbwjg8s

Megköszönném hogy ha a nagyok közül valaki megmondaná, hova tegyem az ilyen képeimet, ha esetleg nem idevalók!

s7manbs8

Csak túl ne szárnyald Picasso-t, vagy mégis ?

yb8iik8sz

Szia!
Beütöttem google:artcam 2010 download
Első oldal, találtam olyat is,mihez ajánlanak mankót is.

yb8iik8sz

Hali!
Robotproject?
Nekem az egyik már mozog:http://www.reliefproduct.com/Wall-eRelief.html
A másik is barátkozik az Iaido katákkal.
Építűnk?

000000000

Üdv. Mivel profi Pro/E használónak tűnsz lenne néhány kérdésem: A mm és inch közötti átkapcsolást meg lehet oldani egyszerűen a rendszerben, vagy át kell állítani minden egyes default template-t ? Van-e a rendszernek ilyen tulajdonsága egyáltalán, vagy ez mindig az egyes fájlokhoz kötődik ?

yb8iik8sz

43pbwjg8s

Érdemes default template-eket látrehozni.
Egyéb más beállítások miatt is. (rengeteg lehetőség van ugye).
A rendszer egyszerűen egységben számol, hogy mi az az már a Te dolgod, igy nem köti magához a mértékegységet. Persze ahogy Te is tudod, átváltani mindenféle módon tud bármikor könnyen.

Nagyon jól mondod:
A PRO/E nél alapvető, hogy nem a randszer tartalmazza a beállításokat hanem mindig a fájlok maguk.
Ez lehet unszimpatikus valakinek, de rengeteg előnye van. Hosszú lenne elmesélni.

Egy egy jó alapfokú template elkészítése egyébként pár percig tart. Megéri jól átgondoltan létrehozni.
Ugyanugy a konfigurációs állományokkal is ez a helyzet.
Mi évente vizsgáljuk, hogy mi az amit a tapasztalatok alapján érdemes változtatni és ha kell megtesszük.

43pbwjg8s

Részemről mindent eldobtam mostanában, hogy a gépre koncentráljak. A robi is félre van téve.
De nem elfelejtve!!!!
Csak egyszer legyen kész a nagy gép!!!
Közben a türelem miatt belekkezdtem egy kicsi gépbe is.

43pbwjg8s

A most megjelent S@T (régen UNITIS) naptár jobb alsó sarok! :) A mi munkácskánk. :)
Hagy hencegjek! :)