Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

sanka74

Szia!Igen próbáltam,de hogyan?Nem lehet menteni .stl-ben...vagy én nem tudok csak?...

MoparMan

Te színezted? [#nyes]

sanka74

lemaradt a váalsz gomb..bocs.

sanka74

yb8iik8sz

Szia!
Keresd meg a Create Triangle Mesh gombot. Ott a megoldás.

yb8iik8sz

yb8iik8sz

Ha binary-ba mented kisebb lesz a file.
Hogy mi a külömbség, félig értem, Péter egyszer már leírta,fele megmaradt. (a lényeget megjegyeztem, ASCII-be mentek)

yb8iik8sz

Azt nem biztos, hogy ez jó megoldás. hirtelen sikerült egy 154 mb-os stl file csinálni.
Amit nem értek, valaki elmagyarázhatná,hogy,hogy van,hogy a dsmax simán beolvassa, mig ArtC eléggé elmereng a beolvasásánál.

000000000

Bocs semmi "megbélyegzés" félének nem szántam. Magamról tudom, hogy egy csomó mindenre nem gondol az ember, amíg a gép mellett nem szembesül a dologgal. Ez egyszerűen tapasztalat kérdése. A megmunkálás felől ugyanez áll, plusz megfejelve a rendelkezésre álló gépek korlátaival. De nem akarom az Art topicot szemetelni, szerintem ne is vesézzük, ez csevegő téma. Majd egy erre járó admin biztos kigyomlálja. [#smile]

sanka74

Köszi,ma megpróbálom ujra, felteszem az AC-t az irodai gépre,de az se sokkal nagyobb mint az én laptopom...Megpróbálom amit írtál..Köszi!

sanka74

....Megint lemaradt...

43pbwjg8s

Tudom!
Én sem akartalak bántani ilyesmivel.. Ezsembe sem jutna! :)
Messze nagyon tisztelem a megmunkálókat mert számomra csoda amit csinálnak.
ÉS tényleg elég a szemetelésből. :)[#law]

000000000

Üdv mindenkinek!
Valaki lenne oly jó és küldene nekem /szigeti.endre@gmail.com/ egy magyar címer reliefet?
Igen nagy szükségem lenne rá és nincs már időm rajzolni egyet,vagy hogy hol találok,szal segedelem kellene

sanka74

Én is pont ezt akarok készíteni,csak gyenge a gépem hozzá, és az irodai is....de ha sikerűl valamit kihozni akkor elküldöm...

sanka74

Ezt sikerűlt kreálnom, art cam-ben beilleszt, .stl-ben kiment,és cut3d ben betesz módon...a marópályát az ac nem csinálta volna meg sose, nagyon lassú volt így is.hiába kellene egy jobb gép....majd ha kimarom azt is megmutatom,bár én a poros nyomotokba sem érek....Plk,köszi a segítséget, a cut a binary-t nehezen eszi meg,hiába nagyobb a méret is...

http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/02/93/13/06/U0002931306/T00000001266946042968/5104992.jpeg" border=0>